fredag 30. september 2011

FREDAG!!!


Er så klar for helg! Ønsker alle dere lesere en deilig indiansummer-weekend.. Er helt amazed over hvor mange lesere jeg har, fra nært og fjernt! Føler nesten jeg må takke dere for det, håper jeg kan fortsette å glede og inspirere i lang tid fremover... 
Big love // xoxo <3 

stylemag

On my way..


stylemag

torsdag 29. september 2011

Trofast!






Den trofaste kombinasjonen sort og gull funker alltid! Jeg vet at dette ikke akkurat er å finne opp kruttet på nytt, men bare en liten påminnelse i kleskrise situasjoner..

stylemag

Hippihippi hurra for fine Celine!



Min kjære venninne Celine bak bloggen Hippiehippiemilkshake har bursdag i dag! Sånt er viktig å markere.. Til helgen skal det feires og jeg skal prøve å få knipset noen bilder av det fasjonable bursdagsbarnet.. hippihippihurraaa! 





stylemag

Carine Roitfeld med nytt magasin!


Da er katta ute av sekken og det er endelig klart at den tidligere redaktøren i franske Vogue Carine Roitfeld går tilbake til det hun kan best. She is launching a new magazine! I følge henne selv skal det komme ut høsten 2012 og det skal bli noe som er virkelig vakkert, chic og annerledes! Jeg gleder meg, dette må jo bli bra!!! 

stylemag

tirsdag 27. september 2011

Et lite knippe fristelser ss 2012

BOTTEGA VENETA

BOTTEGA VENETA


MARNI

MARNI

PRADA

PRADA

CALVIN KLEIN

CHRISTOPHER KANE

GILES

stylemag

The camel is back....


Gøy å ta en tur i kjelleren å hente opp gamle skatter.. Elsker denne kamelkåpen, tror jeg flytter inn i den noen uker. Kamel er forresten superfint til knallfarger. Bare å prøve seg frem..






stylemag

søndag 25. september 2011

Lovely saturday night






Liker de ekstra detaljene.. Dette var min lille exstra i går. Fine bambi fra Camilla Prytz minimals!

Jeg gikk for "boy-meets-girl-looken".. Ka du tru?! 



stylemag

fredag 23. september 2011

Nytt!

Clutchen er fra Italienske spacestyleconsept

Denne ble min i dag da jeg var en snartur innom Zenon på solfylte akerbrygge mellom to møter. Flaks at vi traff på hverandre.. Elsker kombinasjonen beige og svart skinn, og selvfølgelig den iøyenfallende revehalen som jeg koser med hvor enn jeg går.. En superfin detalj som jeg også kan ta av og pynte på andre vesker. Love,love,love!

stylemag

Fredagsmodus





Finnes det noe bedre enn fredager? Selv om det er arbeidsdag, så synes jeg det er bedre enn lørdag fordi det ligger en deilig forventningsfull følelse i luften om at noe gøy skal skje. Sånn følelse har jeg hver fredag, litt lille julaften-ish..




stylemag

..friday I´m in love..




stylemag

torsdag 22. september 2011

Sneakpeak // Kristian Aadnevik











Var på pressevisning forrige uke, og glemte jo helt å vise dere denne sneakpeaken av Kristian Aadnevik for Riccovero kolleksjonen som kommer i butikk 24.september. Er du glad i skinn, lær og fjær, kommer du til å elske disse kjolene. 








stylemag