mandag 31. oktober 2011

Vogue UK desember.


Hello Gisele! Ikke mye å glede seg over her jeg ligger i sykesengen, men dette coveret på Vogue UK, med Gisele i mine drømme pumps var da absolutt et lyspunkt. LOVE IT!!! Om jeg bare hadde hatt hele magasinet og ikke bare et bilde av det.. 

stylemag

Halloween weekend!

Ikke så mye lyd fra meg denne helgen, men har hatt full schedule, noe som har resultert i at jeg nå er syk og sengeliggende.. Passer svært dårlig og er vondt, AU! Dette er fra halloween i fjor, om det kan være til inspirasjon.. 
Eneste bilde fra lørdag. MTV festen på Grand stod for tur og jeg hadde et knallrosa "korsett"med stor sløyfe som er 30 år gammelt og tilhører mamma. Stylet den med sort pencilskirt, smokingjakke og sorte Louboutins. 


stylemag

fredag 28. oktober 2011

Maria Maria!




Min søte venninne Maria var sååå fin i sin sennepsfargede tweedkjole kjole fra Humanoid, da vi feiret at hennes kjære fylte 30 år i går kveld! (jeg klarte selvfølgelig å søle rødvin på den, men med noen gode kjærringråd så det endte godt..)

Sunniva og jeg gikk for paljettskjørtene våre i går. Blandet med T by Wang, Marlene Birger, DKNY og Designers Remix var vi riktig så fine...

stylemag

stylemag

Givenchy spring 2012












Herregud som jeg elsker denne kolleksjonen! Kunne nevnt i fleng alle de riktige elementene som gjør dette til min store favoritt for neste sesong. Og det blir jo ikke akkurat kjipere at designeren Ricardo Tisci har fått med seg kremen av de beste modellene på visningen...




stylemag

Et ønske om en herlig fredag..






stylemag

torsdag 27. oktober 2011

Walk with BikBok!






Jeg startet dagen med deilig frokost og masse fine sko på Bolivar, blir det bedre?! Bikbok har designet sko og de lanseres i morgen i butikken på Karl Johan. Neste uke kommer de i resten av bikbok butikkene.. Gled dere! Mye fint, gode å gå med og prisen duger svært godt!

Her har jeg noen detaljer fra det superkoselige eventet til This is pr..




stylemag

Spread the love!








Jentene på Polhem PR er noen de søteste jeg vet om! Takket være de så kommer jeg til å føle meg fin, varm og frisk i hele høst... (skal vise dere senere) Tuuusen takk!!!



stylemag