lørdag 31. desember 2011

Happy new year!!!


Ha en faboulicious kveld skjønne lesere! Viser mer fra min nyttrsfeiring i tropene senere..

xoxo

stylemag

onsdag 28. desember 2011

White new year!


Sliter du med å finne "nyttårskjolen"? Mitt tips er å gå for hvit kjole og sotede øyne! Denne looken er superhot!!! Fresh det opp med vintage-ish smykker og voilà.. Rent, pent og tasty!

stylemag

Cravings: hvit pus..






Jeg vil ha noe hvitt og pusete til å pakke meg inn i resten av vinter månedene.. Hvis du har noen forslag på hvor jeg kan finne noe i den dur, please let me know!



stylemag

tirsdag 27. desember 2011

Les Jeans!





Dette digger jeg! Chanel kommer med nye "must-haves" neglelakker hele tiden og disse er intet unntak.. 



stylemag

søndag 25. desember 2011

Le Christmasdress..







Denne kjolen hadde jeg ønsket meg, og jammen lå den ikke under det lille glorete plastikkjuletreet som er på hotellrommet. Yey! Julaften ble en noe annerledes affære enn hva jeg er vant til, men vel så hyggelig..




stylemag

lørdag 24. desember 2011

JULAFTEN!!!


Ingen strand i verden kan måle seg med Tre nøtter til askepott kl. 11 på julaften. De fantastiske kostymene og den ekstremt dårlige dubbingen er det hyggeligste jeg vet og det som pleier å ringer julen inn for meg. Gleder meg til neste år allerede..
God jul til alle dere herlige lesere! 




stylemag

fredag 23. desember 2011

Santa can you hear me...?



Nå som brunfargen begynner å komme smygende, skulle jeg gjerne vist frem nysolet hud i denne FANTASTISKE kjolen fra Gucci! Er det for sent å sette den på ønskelisten montro..?
stylemag

Materialmix!








En ting jeg liker svært godt er å mikse grove materialer med skinn og pels. Det er det ikke anledning til her jeg er nå, men deilig å ha noe å glede seg til hjemme også.. Skal forresten til den lokale skredderen i byen å få sydd meg en "chanel" jakke. Gleder meg ikke no særlig... 




stylemag

torsdag 22. desember 2011

Vogue INDIA!












Har i hele dag så og si studert desember utgaven av indiske Vogue og jeg elsker det! Dette er bare en liten bit av hva som er..

stylemag

Sol, sand, sand, sol...



Sånn går no dagan.. Sorry med dårlig bloggoppdates, men dagene fylles for det meste med sand og sol. Her i bikini fra Ted Baker. Kjøpte den i london og har sikkert hatt den i 5 år, den svikter aldri!
God jul alle sammen, you rock!!! 


stylemag

mandag 19. desember 2011

Julegavetips part two..






Jeg hadde blitt dødsglad for motebøker til jul.. Tror en hver fashionista er enig med meg der. Dekorative er de også.. 

stylemag

Love it!




stylemag

Thaistyle!



Utsikten min i skrivende stund... Skal ikke omdanne denne motebloggen til en reiseblogg, men det er så vakkert her at jeg må brife litt..


Gårsdagens outfit.. i åpen taxi, iha!


stylemag

søndag 18. desember 2011

MA vintage!




Kjøpte denne toppen fra Dkny rett på MA vintage forrige uke og er knall fornøyd! Hvis ikke den redder julefesten så vet ikke jeg.. Ikke det at det er så mye julefest på stranden her hvor jeg er, men for dere der hjemme ville jeg ikke nølt med å ta turen innom MA vintage i briskebyveien. Mange skatter som venter på deg..

stylemag