onsdag 29. februar 2012

Gensere på ønskelisten..

Valentino
Jonathan Saunders

Paul & Joe sister
Jonathan Saunders

Jason Wu
KARL Lagerfeld





stylemag

tirsdag 28. februar 2012

Tuula!









For en rå stil denne dama har! WOW, jeg er helt frelst i hvordan hun styler farger, materiler og fasong. Inspirert til tusen! Sjekk ut bloggen hennes her: http://tuula.tumblr.com/
stylemag

mandag 27. februar 2012

This is SO cool!



Never Denim (Bikbok) har laget en kolleksjon inspirtert av den avdøde kunstneren Jackson Pollock. Etter hans død ble han å regne som et ikon og han hadde en enormt stor påvirkningskraft som kunstner på 1900-tallet. Hans abstrakte kunst blir sammenlignet med frihet og individualisme og det er nettopp dette Never Denim ønsker å uttrykke. Kolleksjonen kommer i salg fra uke 13 og noen av plaggene er til og med håndmalte. HERREGUD som jeg gleder meg, dette ser helt rått ut!!! 



stylemag

Insane cravings!


stylemag

New in: Mint!


Jeg fikk en fin gave på fredag jeg, og det var disse dødsfreshe, mintfargede pumpsene i semsket skinn fra Bianco. De er fantastisk gode å gå i (helt sant) og redder en hver kleskrise i vårgarderoben. Gode og fine, kan ikke bli noe bli særlig bedere enn det...


stylemag

In the making..



Da er det en ny uke igjen.. Så deilig! Bildet er riktignok fra i går da jeg var ute å snuste på solen for å hente inspirasjon til noen nye prosjekter. . Jakken er fra Lollys Laundrey, et av mine aller beste kjøp faktisk, skjerfet i 100% kasmir og "skinn" capsen er fra hm! God uke godtfolk!

stylemag

søndag 26. februar 2012

Sportfashion.




Sophia Lie som var på en snartur innom Oslo før hun skulle videre til sør-afrika for å jobbe i kun èn dag(!) lunsjet i nike treningstights, løpesko og med Chanel 2.55 over skulderen. Jeg er superfan av stilen, men er ikke sikker på om det er så veldig mange andre enn Sophia  som rocker den looken like bra.. 


Caroline i camo, pels, jeans og nydelig smykke fra Goldmine! 

stylemag

De fineste!

Tone i sitt nye og megafine Acne skjørt. Er å finne i butikk nå.. Løp og kjøp!!!

Lørdag bestod av bølgen-lunsj i kjærligheten tegn.. Det var proppfullt av gode, glade og sprudlende venner som strålte om kapp med solen. 







stylemag

fredag 24. februar 2012

Happy colorful weekend!


Trening, smoothie, sol, plussgrader, coffebreak, shopping, jobbing, blogging, stashing og nå snart vineing and dineing med et herlig knippe gode venner! I LOVE FRIDAYS!! Føler at livet er fargerikt om dagen, and thats a good thing!

stylemag

Comfy & casual.


Mens jeg snakker om laidback, så liker jeg disse buksene fra Victoria Beckham´s ss12 veldig godt. Kunne lett stylet de med kule heler og skinnjakke for en skikkelig sporty-look! Du får de hos Net-a-porter.



stylemag

I like!


Har litt dilla på capser om dagen og på Polhem´s høysommer visning denne uken hadde søte Marte en kul skatevariant fra Volcom. Denne stylingen var superkul og passe laidback! Go girl..


stylemag

onsdag 22. februar 2012

Skal prøve..


stylemag

Tommy Ton snaps from London











stylemag

Hvitt skinn..


Caps: h&m, t-shirt: Juicy couture vintage, skjorte: Massimodutti, Jeans: Acne  


..ihvertfall nesten. Min kjære, søte og snille lillesøster fant denne hvite skinncapsen til meg på H&M trend forrige uke. Ønsket meg den først i svart, men nå synes jeg faktisk at hvit er enda finere! Bremmen er i lakk og er bare dødsfresh. Perfekt på" bad-hair-days".. (og de er det en del av)
stylemag

mandag 20. februar 2012