onsdag 11. september 2013

Just another tuesday..



Caps - Les Deux // Jakke - Gestuz // Skjerf - Holzweiler // Genser - Alexander Wang // Skjørt - By Timo // Sko - Acne

stylemag

12 kommentarer:

  1. Kjære Hedda!
    Bloggen din har vært en enorm insprasjonskilde for meg! Jeg har alltid syntes det var vanskelig å sette sammen antrekk, og egentlig aldri greid å følge med på hva som er "in" i moteverdenen her og nå. Takket være deg har jeg nå funnet en stil som jeg stortrives med! Selvtilliten min har steget flere hakk. Nå vet jeg hva som skal til for at jeg skal trives med det jeg tar på meg. Og vet du hva som er så gøy? Jo, at jeg får masse kommentarer om klærne mine, hvor de er kjøpt osv :D Så tusen takk, Hedda, for en super super blogg!
    Ps. Skulle du noen ganger være i Nord-Norge, så anbefaler jeg at du tar en tur innom butikken m.a.s. i Tromsø. De har enormt masse fine klær! (Bonus er selvfølgelig og at de ansatte der er superflinke til å hjelpe slike "stil-nerder" som meg da).

    SvarSlett
  2. Hei. Du ser flott ut som alltid. Hvor har du kjøpt det sjørte?

    SvarSlett
  3. Du ser så fresh ut:-) Får du rabatt på sunspa igjen?

    Klem Line

    SvarSlett
  4. Cool combo !
    Nice blog btw :)!

    check out mine ! http://lefragmentmode.blogspot.fr/

    SvarSlett
  5. Hvor har du kjøpt capsen og hvilken str har du? Ida:)

    SvarSlett
  6. Hei:) Er skjørtet ditt i ull eller bomull?

    SvarSlett
  7. Hei Hedda!

    Vil bare takke deg for siste tips med SunSpa...jeg er blitt helt avhengig!

    Får du rabatt på disse produktene igjen?

    Lena

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Hedda


      Kan kun si det samme som Lena – Veldig bra tips jeg fikk på SunSpa..
      Mousse er jo helt fantastisk på kroppen og den med brun kork til
      ansiktet..

      Tenkte jeg skulle hamstre litt når du får rabatt igjen.



      Lisa

      Slett
  8. Hei Hedda! Lurer på hvordan behandler du Alexander Wang genserene dine? Vask? Jeg kjøpte meg en langermet for noen uker siden... Har brukt den EN gang og vssket den i maskin på 40 grader og i vaskepose... Stort hull foran på magen :-( Kjempeskuffet. Det er jo en genser til 1000,- og pengene rett ut av vinduet... Men så er det jo min feil iom at jeg har vasket den... På lappen inni står det only dryclean :-( Uansett kjempesurt da! Kan liksom ikke klage til butikken heller når man ikke har fulgt vaskeanvisning liksom. Lurer på om du tar dine i vaskemaskinen?

    SvarSlett
  9. Jeg vasker mine i maskin, men på 30 grader og i vaskepose. Dersom det blir flekker som muligens er vanskelige å få bort, sprayer jeg litt Vanish på, det har fungert bra. Skikkelig leit at så dyre plagg skal gå i stykker, da hadde jeg blitt skikkelig lei meg ja :(

    SvarSlett
  10. Takk for svar :-)Blir nok lenge til jeg tar sjansen på en så dyr genser igjen, dessverre :-( Men tror nok denne må ha hatt en svakhet i stoffet...

    SvarSlett