torsdag 31. januar 2013

Hip hop Hedda



Caps - New Era // Hood - Diesel // Tshirt - T by Wang // Coat - Zara // Bukse -  Samsøe // Boots - Nilson // Bag - Balenciaga


stylemag

onsdag 30. januar 2013

A genious to my hair!










Digg dag, digge mennesker og digg påskevær! I´m back in Oslo og jeg elsker det!!! Etter morgenøkten på Elixia var det rett til FANTASTISKE Gosia hos Jojo&friends for å få fine striper og perfekt klipp.. Hun får håret til å se så tilfeldig, naturlig, fresht og sunt ut! Alltid noen nye triks på lager.. Love that girl! Kan jo ikke annet enn å anbefale henne til alle dere som spør meg om hår...

stylemag

Ønsker meg...


..denne fantastisk freshe sommerkjolen fra Dolce & Gabbana!!! 

stylemag

mandag 28. januar 2013

Rykende ferske snapshots // Hunkydory // FW2013











Sjefen i hunkydory Fredrik med Celine og Hege Golf
Koser meg med Nathalie og Guri





stylemag

På Berns!


På plass i Stockholm! Har vært på Hunkydory visningen og den var helt hinsides!!!! SERIØST! Gleder meg helt vilt til den blir å få kjøpt i butikk til høsten… De har alltid vært flinke, men nå var de helt vanvittig bra! Fornøyd og glad Fashioncherry sitter nå på Berns hotell med et godt knippe norsk mote-presse og skravler og instagrammer… Snart er det Carin Wester. Blir bra det og.. See u soon!
stylemag

På vei til Stockholm!



Stockholm fashionweek starer i dag og jeg er i skrivende stund på vei dit for å få med meg noen av de beste showene! Gleder meg spesiellt til Hunkydory!!! Skal også på en svært så hyggelig lunsj, med gode kollegaer og venner og masse deilig mote-prat…! Oppdaterer snart, i mellomtiden er jeg på instagram. Nå må jeg konse for å rekke flyet... See ya!
stylemag

That feeling of new energy!


Er egentlig en moteblogger, men jeg mååå bare dele dette med dere! Forrige uke var jeg på en 3 dagers detox og sitter igjen med følelsen av WOW! Konsumet bestod kun av disse ekstremt sunne, og næringsrike juicene. Seks juice om dagen i 3 dager og jeg er en ny og forbedret utgave av meg selv! I´m telling you guys! Prøv det!!!! Litt tungt i starten hvor man blir litt slapp og sløv, men så kicker det inn og går så det griner de to siste dagene.. Ps: dette er ikke reklame, dette er GOOD SHIT! Kjøpes på http://essentially.no/ Lykke til!
stylemag

fredag 25. januar 2013

Those shoes // Common Projects


Dette er by far de feteste skoene gutta kan gå med! Det New York baserte merket lages i Italia og italieneren og amerikaneren bak vet nøyaktig hva de driver med! Kjekke-Christian viste meg høst kolleksjonen i dag and it´s looking up!!! Gjett om jeg gleder meg til dame kolleksjoen kommer…
stylemag

We HART Carhartt!




Var på Blender agency i dag og så på høstkolleksjonen til Carhartt! Digger oldschool stilen og at de er tilbake for fullt!!! Carthartt har en nostalgisk plass i motehjertet mitt og jeg tar comebacket i mot med åpne armer…


stylemag

Covertips!



H&M har fått inn mange fine Iphone-cover til bare 49kr. Søte og praktiske! Disse to ble mine i dag..

stylemag

Love the look



stylemag

Well, hello there hottie!


Plutselig ble hjelm og joggesko sexy...

stylemag

onsdag 23. januar 2013

Theory // My wardrobe



Skinnjakke - Theory // Topp - By Zoe // Skjorte - Ralph Lauren // Bukser - Hunkydory

Oooh, jeg døde litt av denne skinnjakken fra Theory da jeg var innom showroomet til my-wardrobe i dag! Den oser av vår og sommer!!! Flere ting jeg ble litt halv gal av der faktisk.. Rett på ønskelisten!



stylemag

My job!

For de av dere som synes det er interessant så leser du resten av saken på tv2.no
stylemag

tirsdag 22. januar 2013

love it!


stylemag

Warning!



Mange av dere, faktisk ekstremt mange spør om glød jeg har i huden og om jeg tar mye sol. Jeg kan med en gang si at jeg ikke gjør det! Aldri! Grunnen til det er enkel; det er farlig! Jeg tok mye sol da jeg var yngre, og tenkte ikke noe særlig over risikoen. Det forandret seg drastisk da jeg i fjor fikk kreft i en føflekk! Den ble heldigvis oppdaget tidlig, den ble fjernet og jeg er nå frisk som en fisk! Siden jeg når ut til over 10.000 blogglesere, hvor mange er unge jenter, føler jeg for å benytte min posisjon til å advare mot overbruk av solarium!!! 90-95% av føflekkreft-tilfellene kan knyttes til UV-stråling fra solarium eller sol! Tenk en ekstra gang på det før du legger deg i solsengen igjen. Det er seriøst ikke så viktig å være brun at det skal gå utover liv og helse!
Dette er kun godt ment, ha en fantastisk dag! Håper det blir litt sol...

stylemag

...snakker om sola...


Dette er produktene jeg bruker for å få fin, gyllen og jevn farge på huden. Mange som har spurt meg og jeg har jo drevet å testet litt frem og tilbake, men denne danske serien stikker lett av med seieren. Ingen lukt, ingen ujenvnheter og tørker på 123… Yess ass! Kjøpte det her! PS: dette er ingen reklame, bare et utrolig hot tips fra meg til dere!


stylemag