torsdag 30. mai 2013

Summer Uggs!


Kjole - Zara // Veske - Alexander Wang // Sko - Uggs
En lang, innholdsrik og deilig dagen-der-på.. Har gått med mine nye sko i 10 timer i strekk uten at føttene er slitene. Det er faktisk helt villt bra. Sagt det før, sier det igjen.. I <3 Uggs!
stylemag

tirsdag 28. mai 2013

Keep on going strong..


Elixia kjører oss hardt om dagen! Godt er det.. Jeg skal love dere at det er sykt mye mer heavy det vi holder på enn hva det ser ut på disse korte filmene. Just had to say it… 
Se den HER!
stylemag

mandag 27. mai 2013

No horse.

Jakke - Belstaff (kjøpt på follestad strømmen)// Bukse - Current Elliott // Støvler - Ailgle


stylemag

Elixia part two..


Lenge siden sist, det er kun fordi det har skjedd mye moro og fordi kamera ikke har vært helt på nett.. Skal ta meg sammen..! HER er en ny workout fra Elixia. They´ll get us there..
stylemag

tirsdag 21. mai 2013

New in // Mulberry // Pistachio





Genser - Tommy Hilfiger // Skjørt - Vintage // Shades - Le specs // Veske - Mulberry (Follestad Trend/strømmen)
stylemag

Vel overstått!

Bunad - Beltestakk fra Telemark laget av Eva Lie


stylemag

mandag 20. mai 2013

Neomania // -30%




Pinsen har vært helt fantastisk! På dager som dette er det kun freshe farger som gjelder! Jeg er helt forelsket i min nye rosa silkebluse fra DKNY og Malene Birger zebra clutchen. Har kjøpt begge på Neomania, en ny norsk nettbutikk som jeg handler på (litt for) ofte.. Min gave til dere lesere et at om dere oppgir kodeord "hedda" får du -30% på alle varer hos www.neomania.no ut mai! De har bl.a Designers Remix, by Zoe, Gestuz, Malene Birger, Hunkydory, Uggs, Ganni og mange fler.. Happy shopping! 
xoxo


stylemag

fredag 17. mai 2013

Pucci vintage!




 Jakke - Diesel // T-shirt - Ralph Lauren // Shades - Cèline // Caps - New Era    Foto: marie ullevålseter
Var på Velouria i dag og kapret et vintage Pucciskjerf til verdens beste pris! Er griseførnøyd med det da vettu. Ikke ofte jeg kommer over designkupp i norske vintage butikker, men det hender.. 
Happy-go-lucky!

stylemag

torsdag 16. mai 2013

Work it out // Elixia



Jadda…Tone og jeg er i gang med et aldri så lite sammarbeid med Elixia. Jeg har vært trofast og aktivt medlem av Elixia i 10(!) år, så nå er det på tide å finne den seriøse godformen og se hvor sterk, frisk og fin man kan bli mot sommeren! Vi trener med PT flere ganger i uken, prøver ut ulike metoder og deler erfaringene våre med dere! Jeg er veldig pro god helse og er superstolt av å kunne være med å fronte Elixia og forhåpentligvis spre litt treningsglede.. Le eller gråt med oss i første episode HER!


stylemag

onsdag 15. mai 2013

Look du jour!



Jakke - Gestuz // Skjørt - by Timo // T-shirs - Zara Man // Skjerf - Acne // Boots - Acne // Veske - Balenciaga // Briller - Le Specs

stylemag

tirsdag 14. mai 2013

In the making..
















..åh, dette blir så bra! Stay tuned..
stylemag

!


stylemag

Psst..


Jeg elsker som kjent merket By Zoe. Denne jakken fra by Zoe er det perfekte alternativet til en "kjedelig" sort blazer. Det hvite fresher opp og blir ikke like hardt til resten av antrekket, samtidig som fasongen og strukturen i stoffet gjør at den er spennende, leken og tekkelig på samme tid. Og det beste av alt er at den kan kombineres til så og si hele garderoben!
 Et lite tips bare.. 
xoxo

stylemag

søndag 12. mai 2013

Sneakers sunday












Jakke - Dagmar // T-shirt - Ralph Lauren // Jeans - MET // Sneakers - Adidas // Caps - New Era // Shades r - Cèline 
stylemag