fredag 28. juni 2013

Oh so sunny // Sunspa






Endelig har jeg skaffet dere rabattkode på bestilling av Sunspa! Pga min fortid med føflekkreft, er jeg veldig pro det å ha respekt for solen, sole seg med høy faktor og heller bruke gode selvbrunings-produkter for å få riktig fin brunfarge. Hudkreft og føflekkkreft er hyppigere enn noen gang og i tillegg gør mye soling utvilsomt huden raskere rynkete og gir pigmentflekker. Jeg ser ingen grunn til å ikke ta det på alvor og heller bli fin og brun på den 100% sikre måten. Jeg er stor fan av Sunspa. og Sprayen "Chocolate" og den nye "Silky mousse" er mine favoritter! Rabatt koden er Hedda20, den gir -20% i webshoppen til og med søndag 30.juni! Hvis du er interessert kan du finne oversikt over Sunspa-forhandlere i Norge her, eller du kan bli forhandler selv.. 

Happy bronzy weekend! xoxo


Innlegget er i sammarbeid med Sunspa

stylemag

tirsdag 25. juni 2013

I gråsonen




Genser - byTimo // Kjole - Bikbok // Veske - Alexander Wang // Sneakers - H&M // Shades - RayBan // Headphones - WeAreFriends

stylemag

Elixia #7


Episode 7 er klar… Du ser den HER! Dette var PAIN!!! Jeg er ihvertfall ikke redd for å vise en svett verson av meg selv..  Haha! 

Innlegget er sponset av Elixia
stylemag

søndag 23. juni 2013

The sporty look!





T-shirt - Alexander McQueen // Skjørt - byTimo // Sko - Nike Air // Headphones - We Are Friends (hvitt skinn, rose-gold, Beats by Dre)

Begynner å like sporty-looken litt jeg. Sender en takk til kiroprakor-Christian som har inspirert meg til health-before-fashion-shoes-of-the-week.. Headphonesene kommer jeg snart tilbake til. De er helt RÅ! Som et smykke, kun til jenter. Ekte skinn, topp design og den beste lyden..  Its the new biggie!
stylemag

Winner of a losing game



Nå har min kjære Tone kommet ut med en ny låt! Topper allerede iTunes og er hennes beste låt hittil etter min mening. Den er produsert av Stargate og David Eriksen og er sinnsykt vakker, sterk og ikke minst fengende! Kan kjøpes på Itunes nå.. Enjoy!


..psst.. Musikkvideoen er på vei! Pål Laukli er i regien og vi har hatt goodfun med inspillingen. Stay tuned..

stylemag

stylemag

En ny meg..


Genser - Designers Remix // Skjørt - Gina Tricot // Sko - Nike
Nymassert, fornøyd og klar for helg! Ekstremt dyktige Martin på Beth´s beauty på frogner, har mer eller mindre kurert meg for dårlig rygg og et "runner´s knee" som jeg har klart å pådra meg oppi all treningen. Jeg er ett nytt menneske og jeg føler jeg må benytte meg av muligheten til å varmt anbefale han til alle andre!!! Har btw litt ufrivillig måttet gå for en mer sportylook om dagen, da jeg må ta hensyn til det vonde kneet mitt, men hey, Nike funker jo til det meste….
stylemag

lørdag 22. juni 2013

Happy weekend!




God helg kjære dere! For min del blir den stille og rolig etter en uke fylt med barnebursdager, sommerfester, møter, trenig og jobbing. Skal dele mer av det som skjer om dagen litt senere. Bildet er tatt for et par uker siden.. Skjørt fra Zara, clutch fra COS, sko fra Jimmy Choo og skjorte fra FWSS.

Xoxo Hedda. 


stylemag

tirsdag 18. juni 2013

Black and boring with a twist..



Smykke - Goldmine // Tshirt - T by Wang // Jeans - Rag&Bone // Shades - RayBan // Sko - Jimmy Choo

Jeg gikk nettopp på en deilig shopping-smell på Høyer byporten, en butikk jeg handler veldig ofte på. Noe av det jeg kjøpte var denne perfekte jeansen fra Rag&Bone. Rag&Bone er sinnsykt gode på bukser og dette er uten tvil mine nye favoritt jeans!.. 
stylemag

Elixia #6


Jobber oss igjennom slitsomme og gode økter… Episode 6 er ute! Se den HER!

Innlegget er sponset av Elixia
stylemag

søndag 16. juni 2013

Good night..


En lang og fantastisk fin dag nærmer seg slutten.. I morgen er det mandag, noe jeg elsker -og denne uken skal bli SÅÅÅ bra!!! Sommerfugler i hele kroppen… God natt fine lesere!

stylemag

Comfy sunday!



Genser - American Vintage (Me and my Cousin) // Jeans - Rag & Bone (Høyer Byporten) // Tshirt - Ralph Lauren // Shoes - Nike // Veske - Balenciaga

stylemag

fredag 14. juni 2013

En klype salt..


Musikknettstedet 730.no har gjort et mer eller mindre humoristisk weekend-intervju med meg.. Du finner det HER! GOD HELG GODTFOLK!!! Nå er det klart for bryggefest med Holzweiler agency og Team models.
Soo long..

stylemag

FRIDAY!!!



stylemag

EKTE og godt!



Kjole - Isabel Marant
I samarbeid med Tine har jeg fått smake på den nye isteen EKTE! Og som dere vet skriver jeg ingen ting på denne bloggen hvis jeg ikke mener det, og dette mener jeg!! Den er supergod, frisk, ikke altfor søt og smaker som en ekte te som har blitt avkjølt. Den har bare 20kcal og det er jo såklart ikke noe drawback.. Finnes i hvit te med bringebær og sort te med fersken. Jeg elsker begge, men bringebær er favoritten! Yummy….


Innlegget er sponset av Tine
stylemag

mandag 10. juni 2013

10062013




Jakke - Zara // Skjørt - Humanoid // Veske - Mulberry // Sko - Surface to Air // Shirt - T by Wang



stylemag

Bootylicious


Bootylicious er villt bra. Kan hverken forklares eller sees, det må prøves ut! Her er vår første time.. 

stylemag

fredag 7. juni 2013

Voff!




Genser - BikBok // Skjørt - byTimo // Sko - Maison Martin Margiela for HM // Veske - See by Chloè
Det er fredag!!! Dagen har vært fantastisk med musikkvideo shoot, strålende sol, grillings, familie og total hvilepuls.. Ønsker dere alle en sinnsykt god helg! BIG LOVE! <3 
stylemag

torsdag 6. juni 2013

at the location..





Genser - Wildfox // Skinnskjørt - Designers Remix // Skjorte - Part two // Boots  - Acne
FOR en dag! Skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt, men skal være så kjip å si at det kan jeg ikke..! Men inspirerende mennesker, vakker location, spennende møter og fiiiine folk har vært blant dagens ingredienser. 
stylemag