torsdag 27. februar 2014

Comme ci comme ça








Genser - Holly & Whyte by Lindex // Skjørt - Alice & Olivia // Sneakers - Liberty London for Nike (Stress grensen)


stylemag

onsdag 26. februar 2014

V by Sonia Wigert!





V for vakker, virkningsfull, velvære! I dag har jeg vært hos min fantastiske hudpleier Sonja. Hun fortjener så sinnsykt å få creds på bloggen min, da jeg mener hun har magiske krefter når det kommer til hud! Jeg får ofte skryt av huden min og rent bortsett fra genetikk (hei mamma) så er det takket være at går jeg jenvnlig til Sonia og tar greenpeel og Hydradermie behandling. I skrivende stund ser jeg ganske rød og varm ut i ansiktet, men jeg vet at når jeg våkner i morgen er porene borte og hunden gløder i flere uker! Jeg anbefaler de av dere som er på jakt ettter sinnsykt flinke og dyktige hudpleiere, som faktisk gjør en synlig forskjell å prøve V by Sonia Wigert! Happy facial..

Vakre Sonja Wigert Næss 





stylemag

tirsdag 25. februar 2014

Starting fresh!








Jeg har den siste tiden hatt mange forandringer og utfordringer i livet mitt. Nå er det imidlertid på tide å legge ting bak seg, tenke nytt og satse på å gå en ny, fresh og spennende fremtid i møte. Jeg har funnet ut at jeg vil starte med et "nytt hjem". Møbler, interiør, maling, tekstiler og barnerom.. Alt skal fornyes! Og jeg tenker å dele det med dere! Har fått enormt mange spørsmål opp igjennom tiden om jeg kan dele hjemmet mitt med dere, og nå tenker jeg at ja, det kan jeg! Jeg er kjempe interessert i interiør og mener at noe av det viktigste for å trives og ha et godt og balansert liv er hvordan man har det hjemme. Så jeg tenker nå å starte å blogge om interiør ved siden av mote! Og dere, jeg setter uendelig pris på om dere vil gi meg noen tips til interiørbutikker og nettbutikker, samt interiør og inspirasjonsblogger som er fine. På forhånd takk… Gleder meg til fortsettelsen!


XoXo Hedda!




stylemag

The summerfeeling...






Aaaaaaah, take me back to the summer!!!!!!! I dag har jeg plutselig blitt skikkelig gira på årstids-skifte… Jeg ser på gamle sommerbilder, planlegger ferieturer, startet hardkjøret på Elixia og begynner så smått å gjøre klar klesskapet. Gleeeeder meg! Men først påske, vår og 17.mai da.. Stas det og! Ha en deilig uke fine dere!

XoXo (fra en sommergira) Hedda




stylemag

Happy traveller





Jeg har fått noen spørsmål om hvordan jeg får plass til alle klærne og skoene i tillegg til shopping når jeg er ute å reiser.. Og svaret er rett og slett: sjukt bra kofferter! Jeg har med meg mine L og XL Samsonite kofferter hvor enn jeg drar.. Hytta, strandferie, fashionweek, storby-weekend you name it. Kan pakke med meg alt mulig og får av en eller annen grunn alltid plass inni mine kjære Samsoniter. Aldri for tung,aldri for stappa og jeg er alltid fornøyd.




stylemag

fredag 21. februar 2014

Weekend in the mountains!













Jakke - La fee marabouteè // Kashmir-kjole - ByTimo // Tshirt - Alexander Wang  // Boots - Moonboots








stylemag

Snake it!


På vei til Hemsedal jeg, blir så deilig med en helg på fjellet nå. Bilen er fylt opp med kids, ski, kjæreste, kosedyr, leker, spill, bøker og masse kos! Her er mitt nye fancy mobilcover fra Paris btw. 
Sssssssnakey..
stylemag

Libertine-Libertine



Jeg har fått øynene opp for et nytt, kult merke; Libertine-Libertine. Silke jakken min på bildene over kjøpte jeg på Stress i grensen hvor jeg ellers bare kjøper sneakers, men nå har jeg sjekket ut mer av kolleksjonen og liker den dødsgodt! Laidback og fresht med en perfekt miks av maskulint og feminint. Veldig street.. Loves it!

















stylemag

onsdag 19. februar 2014

Maxistripes








Jakke - Marie Sernholt by Jofama // Skjørt - Twist&Tango // Hood - Les Deux // Shoes - Maje 








stylemag