onsdag 26. mars 2014

The Thief!

Nå har det vært fullt kjør med jobb, fotoshoots og tv-innspillinger i lang tid. Når dette topper seg med oppussing av leiligheten og en forkjølelse på vei merker jeg at det kan være godt med en aldri så bitteliten pustepause før racet fortsetter videre.. Jeg har derfor sjekket inn på nydelige The Thief for noen dager. Her skal jeg jobbe i fred og ro med behagelige og luksuriøse omgivelser. 
Spise god mat, trene, benytte meg av deres nye avslappende spa-avdeling og sove som en prinsesse i verdens beste senger står også på den bedagelige agenden! Etter noen dager her vet jeg at jeg blir en ny, fresh og forbedret utgave av meg selv. Noe som gjør at jeg vil takle hverdagens høye tempo, menneskene og utfordrningene rundt meg mye bedre! 
Jeg har bodd her før og det er en grunn til at jeg bor her igjen.. Dette er ikke som et vanlig hotell, dette er en oase i Oslo! Et sted hvor alle får deg til å føle deg som hjemme og hvor omgivesene er magiske! 

I <3 The Thief!
stylemag

6 kommentarer:

 1. "Sponset av The Thief?"

  SvarSlett
  Svar
  1. ;) Nei faktisk ikke! Det er fortsatt lov å være begestret for noe uten å ta penger for det.. :) ;)

   Slett
 2. Utrolig kul jakke! Du er virkelig utrolig pen Hedda!

  SvarSlett
 3. Så fin! Hvor er jakka fra, og r den i butikk nå? Gleder meg til interiør på boggen:)

  SvarSlett
 4. Jakken er bare helt smashing på deg :) Kos deg på The Thief, har bare gått forbi...men regner med at det står til forventingene :)

  SvarSlett