søndag 7. desember 2014

Toni & Guy // Hair meets wardrobe // Rabattkode

Annonse
Forrige uke var det jentenes julebord og jeg skal nå dele steg for steg hva jeg gjorde med håret. Jeg liker at det holder seg hele kvelden og at det ikke blir dødt og kjedelig..

Sånn gjør jeg det: 

Jeg vasker håret med Toni&Guy sin shampo mot slitt hår, så avlutter jeg vasken med Toni&Guy sin shampo og balsam for å få volum. 

Så føner jeg håret opp ned med Toni&Guy sin sea-salt-texturising-spray i hodebunnen. (Sykt bra produkt) Når håret er sånn halvtørt tar jeg i T&G leave-in-balsam som er et helt fantastisk produkt og det beste anti frizz på markedet.

Så sprayer jeg håret med T&G  heat-protection spray mens jeg ruller det opp på rulle-føneren min. Denne beskytter håret og sørger samtidig for at volum og bølger holder seg lengre.

Jeg holder rulleføneren der i ca 1 min per gang, til jeg merker at håret "sitter"

Så venter jeg til krøllene er blir kalde igjen før jeg sprayer bittelitt T&G glamor 3D volumizer spray jevnt i hele håret før jeg grer over bølgene. 

Til slutt sprayer jeg kun krøllene nederst med T&G firm hold hårspray.Dette tar virkelig ikke lang tid, og er er en kjempe fin måte å få håret sånn som man vil samtidig som jeg kan love deg at det sitter hele dagen og kvelden. Denne uken har jeg ordnet så dere får en rabattkode på alle Toni&Guy produktene ved å oppgi rabattkode: FashionCherry på Vita sin nettbutikk. Siden finner dere HER 
Disse produktene er utrolig gode, så min anbefalning til dere er å benytte rabattkoden mens dere kan. stylemag

2 kommentarer:

  1. Hei:) Inspirerende blogg:)
    Flotte klær og flott jente:) jeg lurte på hvilken lebestift du bruker på det bilde over dere tre?:) Den var nydelig:)

    SvarSlett
  2. Først av alt, jeg elsker bloggen din og alle dine innlegg. Og jeg må si denne Rabattkode er egentlig veldig søt

    SvarSlett