torsdag 5. januar 2012

Mini-kavalkade 2011.


En dag i mars 2011 tok jeg mot til meg (etter noen oppfordringer her og der) og startet å blogge om mote. Det startet mest for min egen del som en type scrap-book og litt for moro skyld da jeg ikke liker å ha ting uprøvd her i livet.. Derfra har den utviklet seg til å bli en større og større del av hverdagen min privat og på jobb. Med over 1000 faste lesere hver dag og i tillegg ha blitt nominert til årets nykommer på Vixen-bloggawards etter kun 10 mnd, synes jeg dette er utrolig stas og det vil jeg takke dere alle sammen for! Det er en utrolig tilfredstillende og ikke minst givende følelse å vite at det jeg har å komme med fatter deres interesse. Jeg håper jeg kan fortsette å inspirere, glede og interessere i 2012. 

xoxo
stylemag

6 kommentarer:

 1. Jeg "oppdaget" deg i Stella og har fulgt deg siden den artikkelen stod på trykk. Jeg liker stilen din, antrekkene dine inspirerer meg og jeg synes du er superflott! Har selvsagt stemt på deg, og ønsker deg alt godt i 2012.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med en fin blogg! Videre bør du satse på bedre kvalitet på dagens-bildene dine, så antrekkene kommer bedre frem. Ellers ser bloggen din proff ut!
  Lykke til med blog-awards:-)

  SvarSlett
 3. Takk "anonym" for konstruktiv tilbakemelding! :) jeg er HELT enig med deg om bilde kvaliteten. Nesten alle dagens er spontane og blir ofte tatt med iphonen som er ganske ripete blitt... Skal bli bedre på å ta med kameraet mitt rundt og prøve å få til bedre dagens..

  Til" Inspirert": Tusen takk, det varmer og gleder meg at du liker det du leser! Godt nytt år til deg og! :) :)

  SvarSlett
 4. Du har en superfin blogg og jeg liker stilen din supergodt. Fortsett med å vise masse fine bilder, jeg følger deg!!!
  Og du gir meg inspirasjon til klær både til hverdag og fest:O)
  Smil fra Christine
  www.christineslilleverden.blogspot.com

  SvarSlett
 5. Takk dere! :)

  Christine; jeg skal forstette og forhåpentligvis inspirere..

  Henriette; TUSEN takk for komplimentet!!! ::)

  SvarSlett