fredag 23. mars 2012

Ett-årsdag!


Fashioncherry er 1 år i dag! Det synes jeg er helt fantastisk, og jeg er rørt. Ikke fordi jeg selv har blogget i et år, men fordi dere følger meg.. Å se at lesertallene stiger uke etter uke er en annerkjennelse jeg verdsetter særdeles høyt! Det gir meg mening i å fortsette når jeg har flere tusen lesere daglig! WOW, dette hadde jeg ikke trodd da jeg startet i fjor. TAKK! Dere er best! Og jeg håper dere vil fortsette å "besøke" meg. Ønsker dere en innholdsrik, deilig og ikke minst fashionabel weekend! XoXo 


stylemag

11 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen :) Jeg er ny, fast følger som trives godt her inne :) Stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så vanvittig hyggelig å høre :) God helg!

   Slett
 2. Hei:)
  Utrolig flott blogg! Er stadig innom for å se om det er oppdatert;)
  Jeg lurer på om du kan fortelle hvilken jakke det er Tone Damli har på seg på bloggen sin? Det nyeste innlegget(Lys lang jakke), siden du er hennes stylist. Tusen takk for svar iallefall.

  Ha en fin helg!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er fra Malene Birger ;)

   T.

   Slett
 3. Har fulgt deg nesten fra dag én!! Love it!!! SPESIELT antrekkene dine, blir så inspirert av de:) Keep em coming! God helg.

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Du skriver en fantastisk blogg som jeg har fulgt fra dag én! Antrekkene dine inspirerer ALLTID!!! Stå på, Hedda:-) Og god helg.

  SvarSlett
 5. Lol, trodde ikke den første komm. ble noe av... En god ting kan ikke sies for ofte;)

  SvarSlett
 6. grattis til bloggen. Ser du er blitt flinkere med antrekksbilder, det ELSKER jeg. har fulgt med fra starten faktisk , vi l fortsette <3

  SvarSlett
 7. Takk Nordic! :) Gøy med de som har fult meg fra starten!
  SKal prøve å bli eeenda bedre på outfits-bilder... ;)

  SvarSlett