torsdag 3. mai 2012

Hull!


Er du ute etter perfekt slitte jeans? Jeg er alltid det, og ved en tilfedighet ble disse mine på vei opp bogstadveien i dag.. De er fra Gina Tricot og koster nesten ingen ting(!) Anbefales!
stylemag

11 kommentarer:

 1. Fant bloggen din i forrige uke, og allerede lørdag morgen hadde jeg lest ALLE innleggene! :D elsker stilen din og alle de spennende innleggene! Og denne buksen må jeg nok ha.. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. WOW! :) det må jeg si. Så gøy at du har vært igjennom hele bloggen! Håper jeg kan fortsette å inspirere... Og du, løp og kjøp buksen! ;)

   Slett
 2. Den er så fin!
  Har sett lenge på den buksen, men lurer litt på hvordan den er i stoffet og i str? Er til vanlig en 26. Og er den stram helt ned?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig tro til sin str, så du skal sikkert ha 26 :) Ja, smal hele veien ned, men ikke helt klistret inn til bena.. Veldig fin, ikke stretch.. :)

   Slett
 3. Den så jo helt perfekt ut! Vil ha :D

  SvarSlett
 4. Fant denne blogen for et par dager siden, og har lest gjennom hele! En kjempebra blogg, du er ganske flink! Min nye favoritt ihverfall, inspirerende og gleder meg til å følge med videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. det er på grunn av sånne som deg jeg elsker å blogge! Takk!!! ha en fantastisk uke!
   Klem Hedda

   Slett
 5. Prøver igjen:vet du hvor genserenTone hadde på seg i Bergen er fra??

  SvarSlett
 6. Hei! For en fantastisk blogg du har, blir så inspirert av det du legger ut!
  Kan jeg bare spørre hvilken modell det er? #Isabella# ? Har lett så lenge etter en hullete bukse uten strech, så nå ble jeg glad!
  Keep up the good work!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! takk!! Nå ble jeg glad :)
   Ja, det er isabella..

   Klem Hedda:)

   Slett