tirsdag 3. juli 2012

Frk fryns!Snart er det ferie ass! Djises, det skal bli så digg med 35 grader og sol hver dag..! Men fortsatt et par dager igjen i tigerstaden. I dag gikk jeg for frynser og neon. Synes det funker!

stylemag

17 kommentarer:

 1. Hei fashioncherry! Hvor er genseren fra?

  SvarSlett
 2. Hei, jeg har et spm. jeg lurte på om du kunne være så grei å svare på, jeg har likt utseende og relativ lik stil som deg. Saken er; jeg kjøpt et par mørk mahogny ridestøvletter fra Marc jacobs i new york i fjor. Det er jo en veldig varm farge, så jeg angret på det kjøpet jeg satt på flyet hjem. har brukt de til koksgrå skinny jeans. Har du et annet godt stylingtips mtp.farger? Synes selv det er fint med lyse blå oversized skjorte til også, men har lest at man i bør ha blått til mahogny, er det meg som er blind?

  Neste problem er: har en mosegrønnaktig - med mini anelse av gule spetter i tråden,kasjmir "herre"cardigan, elsker den i varme og fasong, men igjen, fargen er feil.jakken var meget dyr og en gave, så den MÅ brukes :) Hvilke farger ville du gått for inni denne cardiganen?

  Håper du kan hjelpe, lover å ikke sende flere lange spm;)

  SvarSlett
 3. Kjempefin blogg du har:)Liker stilen din veldig godt og hvordan du setter sammen antrekkene,det ser gjennomført og bra ut!Følger ikke så mange blogger ,men din er enkel og ryddig utseende på.avslappet og Chic!liker det:)definitivt en "keeper"verdt å følge:)

  SvarSlett
 4. Fint :) Vet du hvor den brune skinnjakka Tone har er fra? Den er kjempe fin :)

  SvarSlett
 5. Hei! Du er alltid så flott kledd! Blir alltid inspirert av antrekkene dine. Har derfor et spm jeg håper du har tid å svare på :-D Hvordan ville du ha stylet et kort hvitt jeansskjørt?? Bursdagsfest! Klem til fine deg

  SvarSlett
 6. Hei:) Hvor er vesken din fra?

  SvarSlett
 7. Hei, hvor er shortsen tone hadde på seg ikveld fra? på forhånd takk :)

  SvarSlett
 8. Hei :) Regner med du er kjempelei av at alle spør deg, men jeg må bare... Jeg lurer på om du vet hvor den blå toppen med stjerner Tone har på seg i musikkvideoen sin. Skal spandere en glass på deg neste gang du er på Bølgen.
  Hilsen servitør, som aldri tør spørre deg når du er der :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! :)
   Hehe, så søt du er! :) Det er jo selvfølgelig bare å spørre, Hyggelig det asså ;)!
   Toppen er fra Wildfox.
   See u..
   Klem Hedda :)

   Slett
 9. Takk skjønne deg! Bare så du vet det... ALLE gutta på jobb sikler etter deg. Du er fantastisk. God sommer <3

  SvarSlett
 10. Hei Hedda!


  Lurer på hvordan genseren fra Zara er i str. Ser de kun har den i S og M på zara. Hilsen Nina :)

  SvarSlett