fredag 9. november 2012

Happy friday!


Dette magasinet dukket opp i postkassen min i dag gitt.. Jeg får veldig ofte spørsmål fra dere om mine skjønnhetsritualer. De finner dere nå på trykk i den nyeste utgaven av DetNye, hvor jeg er intervjuet sammen med vakre Gine Margrethe (som pryder coveret) og Sara! God weekend!
stylemag

9 kommentarer:

 1. Vakre vakre deg :) hvor er den grå stripete genseren din fra ?
  Du inspirerer!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Genseren er fra Marc Jacobs.
   Elsker at du blir inpirert! :) :)

   Slett
 2. Jeg har fått bladet, så jeg gleeeder meg til å lese ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. ;) tihii, håper du liker det du leser da :)

   Slett
 3. kjøpte bladet kun for deg! :-) men er du ute hver eneste helg? ser sånn ut på instagram! :-) er du aldri med barna da :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig da! :) Nei, jeg er overhodet ikke ute hver helg!! Lett å misforstå på instagram tror jeg.. ;) Men innimellom hender det selvfølgelig. Eller så er vi er hos venner på dinnerparty og da er det gjerne for både barn og voksene ;) Jeg er masse sammen med barna mine takket være min flexible jobb :)

   Slett
 4. Uff, så fæl jeg føler meg for at jeg sa det! Mente det ikke sånn fashioncherry! Er vel bare sjalu på deg og livet ditt! Jeg har og barn, og har så sinnsykt lite spennende liv i forhold til deg!! Fortsett gode jobben din!!:)

  SvarSlett
 5. Du sier du av og til dropper foundation. hvilken foundation sverger du til...

  SvarSlett
 6. Sitter å leser i DetNye nå, du er bare helt fantastisk. Utstrålingen din bare stråler ut av bladet og jeg gleder meg til å se mer av deg og din fantastiske stil. Lurte på hvilken utdanning du har tatt, og om du kan legge it hvilke blogger/personer som inspirerer deg?:)

  SvarSlett