lørdag 6. juli 2013

Sol, sommer og solkrem // Eucerin


Nå har jeg hatt noen deilige dager i Marbella og etter en lang vinter skriker min vinterbleke hud etter sol, og det er viktig å nyten fine dager som disse. Bare IKKE bli solbrent!!


Jeg er ekstra forsiktig når det kommer til å velge riktige solkremer, og å smøre meg riktig. Mye av grunnen er at jeg fikk føflekkreft i fjor, noe jeg aldri hadde tenkt kunne skje "meg". Nå tenker jeg mye mer konskvens av en vinterblek hud og sterk sol. Jeg bruker alltid seriøses solkremprodukter, som forksempel disse fra Eucerin som du kun får kjøpt på apotek.


Jeg og min famiie bruker alltid frakor 30 - 50 når vi er i solen. Og jeg lover, man blir brun selv om man har høy faktor! Jeg elsker Eucerin sine solprodukter og solsprayene er helt supre å bruke. Og den mattende ansiktskremen er genial. De har spesielle løsninger for en hver hudtype. Alt fra barns sensitive hud, solallergi, soleksem og sensitiv annsiktshud. Det er viktig å beskytte barnas hud fra de er små. Grunnlaget for å forebygge hudkreft i voksen alder starter i barndommen.


Eucerin sine solkremer absorberes umiddelbart og ettelater seg ingen rester på tøy. I tillegg er alle sprayene vannfaste og det er et stort pluss! Jeg bruker sunspray spf 30 på kroppen og sun fuid 50 i annsiktet. Så folkens, håper dere alle husker å bruke solkrem enten dere en på en strand i spania eller i Norge. Og ikke glem å nyyyyte tiden og solen mens vi har den..


Skrevet i sammarbeid med Eucerin
stylemag

14 kommentarer:

 1. Hei! Jeg sliter med soleksem og har derfor problemer med solkremer som inneholder olje. Hvordan er Eucerin med tanke på det? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. vet faktisk ikke, jeg har ikke hatt problemer med det.. men jeg skal prøve å finne det ut jeg. hvis ikke så kan du spørre på apoteket, hvor de selger det.. :)

   Slett
 2. Jeg soler meg aldri uten solkrem :) Synes det er verdt å investere et lag solkrem før soling.

  SvarSlett
 3. Hei Hedda!

  Jeg MÅ ha headsetet ditt, utrolig kult! Er redd for å bestille fra USA pga høy toll, avgifter etc. Vet du hvor det kan kjøpes i Norge?

  :-) Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! :)
   Ta kontakt med Cyclone i Norge. De vet! Spør etter Jørn eller Arvid ;)

   Slett
 4. Hei! Et viktig innlegg - alt for mange dropper solkrem. Et lite spørsmål. Jeg elsker Celine-solbrillene dine, men akkurat hvilke av Celine-merkene er det? De har så mange :) Fortsatt god ferie :)

  Siri

  SvarSlett
 5. Hvor er den bikinien din fra?

  SvarSlett
 6. Hedda kan du ikke gi oss litt informasjon om hva du gjør før, under og etter påføringen av sunspa....:-)

  Trine

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja takk :-)

   Ina

   Slett
  2. Du skriver aldri tilbake:-)

   Trine

   Slett
  3. SKrubber meg godt på morningen og tar så på fuktighets krem. Så smører jeg meg på kvelden samme dag.. et par timer før jeg legger meg. Rett før jeg smører meg tar jeg ekstra krem på knær, ankler, tær albuer og hender.. så slipper jeg å bli sånn alt for brun der. Om det er blitt ujenvnt dagen etter, så gnir jeg elstra der hvor det er for mye med hånkledet etter jeg har dusjet, så er det bra! :) :) Man må prøve seg litt frem… og passe på å alltid smøre så jevnt man bare kan! Det er viktigst. :) Lykke til!!! :)

   Slett
 7. Hei! Hvordan fant du ut at du hadde føflekkreft? Sånn hvordan ser man/merker man endringen? Hadde satt stor pris på et svar :) Og ellers supert at du deler dine erfaringer og råd angående dette!

  SvarSlett