torsdag 31. oktober 2013Jakke - Gestuz // Skjorte - Ralph Lauren // Skjørt - BikBok // Veske - Alexander Wang // Boots - Aldo // Skjerf - Acne

stylemag

20 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk for det skjønne deg!:) Må finne på noe asap!!!;):)

   Slett
 2. God helg fine Hedda :)

  SvarSlett
 3. Hei Hedda

  Prøver igjen..:-)

  Jeg har to spørsmål.

  1.Hvilken nattkrem bruker du? Leste om deg i Stella skjønner du?

  2.Når får du rabatt på Sunspa igjen?? Eneste selvbruner som faktisk funker for meg og hvor jeg ikke blir oransje og den stinker ikke..Prøvde den etter anbefaling fra deg. Er student.. så rabatt hadde værtt bra!

  Takk Line :-)


  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hedda

   Jeg har luret på det samme:-)

   God helg fine deg

   Hilde

   Slett
  2. Hei hei! Jeg bruker som jeg sa i bladet, dermaceutic nattkrem. Den er dødsbra!!! :) og så kommer det kanskje sunspa-rabatt snart. Eventuellt et annet kjempe bra merke. ;) stay tuned.... ;) klem Hedda

   Slett
  3. Hei Hedda

   1000 takk for svar. Ser at det finnes flere utgaver av nattkremen.. Kan du skrive nøyaktig hva den heter?

   Hadde vært kjempe bra med litt rabatt på sunspa...Elsker sunspa sine produkter. Prøvde de etter anbefaling fra deg. Før brukte jeg vita liberata men denne var vanskelig og kontrollere og jeg så ut som en reality stjerne fra New Jersey:-) :-)

   Takker fra Hilde

   Slett
  4. Uff meg Hilde vita liberata testet jeg for en måned siden og må nesten le.. jeg lignet en leopard lol og var oransje.... Aldri aldri mer.. Nå skal jeg også prøve meg på sunspa... den lover jo godt..Håper den er i posten i morgen..:-)

   Anna

   Slett
 4. Hei Hedda!
  Du sa du skulle bli flinkere på å svare på kommentarer, så da tar jeg sjansen :) jeg lurer sånn på hvor du har kjøp de Adidas Tech Super 2.0 skoene dine? De med leopard mønster. :)

  Hilsen Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!:) hvis du kontakter Spalt pr, så vet de hvilke butikker som fører de skoene. Lykke til! Klem Hedda :)

   Slett
 5. Hei!
  Har så veldig lyst til å kjøpe en genser av deg som ikke finnes noen steder igjen i butikken.. Om det er av interesse å selge utenom "båkgårdssalget" du av og til har, så blir jeg kjempeglad!!! Please gi en lyd på marteaslaksen@hotmail.com om du vil! :)
  Du vet sikkert hvordan det er når man forelsker seg i et plagg og bare MÅ ha det, men så finnes det ikke lenger uansett hvor mye research man gjør.. ;) (så jeg er så frimodig og gjør et siste forsøk her..)
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig kan du prøve.. Hvilken genser er det? Hugs :) :)

   Slett
  2. Å, det var fort svar!! :)
   Det er den perlestrikka genseren fra By Timo som du hadde på deg i et innlegg fra september hvor du sitter ute på kaffebrenneriet. Den er naturfarget (sand melange) er litt grov i garnet og heter Chunky Sweater Alyssa. Jeg har prøvd den i xs (for det var den eneste som var igjen i konseptbutikken) og selv om den kunne funke, ville det vært mye mer behagelig med small og jeg ville angret hvis jeg kjøpte xs.. Aner jo ikke hvilken strl du har den i, og kanskje du bruker genseren veldig mye?
   Men nå har jeg hvertfall prøvd.. :D
   KleM

   Slett
  3. Her har de den:-) http://www.zalando.no/by-ti-mo-alyssa-jumper-brun-by521i00l-709.html

   Slett
  4. Takk Marianne! :)
   Bare kjedelig at den koster så mye der.. I butikken koster den 1699,-
   Si ifra hvis du vil selge, Hedda :)

   Slett
  5. :-) lykke til på jakten! Dødsfin genser i allefall:-)

   Slett
  6. er veldig glad i akkurat den… så det spørs.. ;) Men kult at du spør! Bare å spørre igjen… :) Klem!

   Slett
  7. Det skjønner jeg. Fortet meg å bestille den på zalando så den kommer i løpet av noen dager :) (pleier jo alltid å sjekke der, men denne gangen tenkte jeg det var helt usannsynlig..) Gleder meg :)
   KleM

   Slett