mandag 10. februar 2014

"Parlez Francais?"

Spent pike..

På skolebenken igjen.
Freshe lokaler!


Inngang til klasserom.

Introduksjon..

Bra oppfølging i klassen.

Fashionable detalj i klassen..

Veggpryd i klasserommet..

Metroen går igjen på alle dører

Utsikt fra kantinen..

Soooool i Paris og tidlig på`n...

Delig å våkne til strålende sol og 10 grader i februar! Paris gir meg masse energi!!! I dag har jeg vært på skolen til EF. Jeg tenkte ikke et sekund over at jeg satt på "skolebenken".. Dette var dødsgøy!! Lærerene er kjempe inspirerende, åpene og veldig oppegående. Jeg tok en lyntest i fransk for å finne ut hvilket nivå jeg var på, før jeg hadde min førtse fransktime på mange år. I klassen var det bare 12 stk og stemningen, praten og humoren var lett og ledig! Ble kjent med både nordmenn, spanjoler, svensker, japanere og amerikanere! Ville aldri trodd at jeg kunne lære så mye språk på kun èn klassetime.. Gleder meg allerede til i morgen, da er det business-fransk og matkurs på agendaen.. Sjekk ut EF sine hjemmesider om du vil bestille katalog hvor de har oversikt over alle kursene. So long guys!  Ha en deilig mandag!

XoXo
stylemag

4 kommentarer:

 1. Hei Hedda:-)

  Paris ser deilig ut...

  Jeg har et lite spørsmål - Jeg har testet vita liberata, men jeg likte den dessverre ikke, følte meg skitten etter bruk – ble altfor brun og unaturlig. Den er også for dyr - 449 kr betalte jeg. :-(.

  Kan man få rabatt på sunspa igjen? - det er jo lov og spørre...

  Klem fra Line

  SvarSlett
 2. Hvor er kåpen fra? Veldig fin!

  SvarSlett
 3. Spennende å gå på skole i Paris! Selv elsker jeg fransk og går på EFs skole i Nice, strålende sol i dag-herlig!

  SvarSlett
 4. Jeg har også testet Vita liberata. Første gang jeg påførte den, opplevde også jeg at den ble unaturlig. I ettertid har jeg imidlertid funnet ut at ved å bruke en fuktig svamp (eks en foundationsvamp), så blir brunfargen perfekt og naturlig. Tar da en dråpe selvbruner på en fuktet svamp og påfører på huden. Omentrent all kosmetikk inneholder vann, så å "spe" ut selvbruneren gjør ingenting.

  SvarSlett