mandag 23. juni 2014

Glødende hud med Vita Liberata


Jeg er skikkelig fan av Vita Liberata sine produkter! Jeg bruker de året rundt og det kommer til å redde meg fra å få masse unødvendige rynker før jeg absolutt må.. Når jeg smører meg jevnlig slipper jeg ufornuftig soling, men uten at det går på bekostning av brunfargen. Siden dere ofte spør meg om tips til påføring og hvordan få det jenvt og fint, så legger jeg ved link til påføringsvideo HER. Anbefaler dere som skal påføre å sjekke ut videoen først! Vita Liberata er uten parabener, det er økologisk, smitter ikke på klærne og er luktfri! LOVE IT! Produktene på bildene over er mine nye favoritter for glød i huden. Det er ikke selvbruning, men er en type askepott-serum som får huden til å bli jevn, glødende og superfresh! Jeg bruker den enten under smiken (blander med foundation) eller så bare "klapper" jeg den på huden når jeg er ferdig sminket. Den er virkelig magisk!

Jeg har ordnet en rabattkode på -20% til dere fra i dag til og med søndag. Rabattkoden er "hedda20".
Vita Liberata finner du også på instagram under navnet @vitaliberata_norge

Sponset av Vita Liberata

stylemag

4 kommentarer:

 1. Tips....Jeg kjøper mine i Danmark eller Sverige til 1/3 av prisen kun 149 Nok ..:-)

  SvarSlett
 2. Hei Hedda!!
  Kan du si hvilke produkter du bruker til hva, og farger?? Vet liksom ikke helt hva jeg skal bestille:)
  Og de produktene du bruker i ansiktet, de gir ikke urenheter?

  Takk!!! Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Hei Hedda

  Jeg kjøpte Vita Liberata etter anbefaling av deg og imorges så jeg ikke ut.. For det første måtte jeg påføre 3 ganger for i det hele tatt få farge..

  Var jo helt oransj og ikke naturlig brun som du skriver..

  Er veldig lei meg og virker jo som noen bloggere gjør alt for penger.. Bra jeg har ferie, så ingen ser meg.....

  En lei Katrine..

  SvarSlett
 4. Katrine: Hvilken farge kjøpte du? Jeg er ganske lys i huden, men ble rådet til å ta Medium fordet og den ga en veldig fin naturlig farge uten å bli orange. Den har litt lilla-toner i seg, slik at fargen blir mer brun enn orange, kanskje du kan prøve en mørkere farge? Jeg bruker pHenomenal mousse i medium og er veldig fornøyd.

  SvarSlett