søndag 18. januar 2015

Få en gyllen brunfarge som varer!

AnnonseHer er bilder fra de første dagene i Thailand. For at jeg skal unngå for mye ufornuftig soling i starten av ferien, (hvor det er fristende å bruke litt mindre faktor enn man bør) så har jeg smurt inn kroppen med Vita Liberata Phenomenal Mousse. Da får jeg en fin og gyllen brunfarge som fader etterhvert som jeg blir naturlig brun. For meg som er opptatt av å ta vare på huden og med en historie med føflekkreft er dette et must før jeg drar på ferie! Det dummeste man gjør er å "super-tanne" i starten av ferien for å få farge raskt. Da blir man bare brent og huden er ekstra utsatt for føflekk/hudkreft(for ikke å snakke om rynker..). Jeg gikk for fargen dark siden jeg skulle på stranden og var kritt hvit i utgangspunktet.. Nå når jeg er i Norge igjen ville jeg nok heller gått for medium. Fargen varer i opp til 2-3 uker om man er flink å smører seg 3 ganger med ca 8 timers mellomrom. Hele ferien har jeg brukt faktor 50 og 30.  Nå har jeg blitt naturing brun på en sunn måte uten å flasse og være brent noe sted. Føles kjempe bra!!

Om dere går inn på LINKEN HER får dere rabattkode på alle Vita Liberata sine produkter ved å taste rabattkode: Hedda20. Rabattkoden varer tom torsdag 22.jan!  Ha en strålede søndag folks!

stylemag

10 kommentarer:

 1. Hei!
  Håret ditt er alltid så utrolig vakkert! Er du mulig du kunne lage et innlegg om hva du gjør med håret ditt? Shampoo, balsam og evt andre produkter du bruker? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei! :) Takk! :) Ja, jeg tenkte faktisk at jeg skulle gjøre det nå snart... Kommer ila uken :)

   Slett
 2. Hei!
  Vet du om noe som hjelper mot soleksem?
  Jeg sliter veldig med soleksem på sommern, og spesielt i synden/ utlandet.. Det som er så rart er at jeg smører meg med veldig høy faktor for å ikke bli brent og fordi jeg er så lys i huden, men soleksemen titter frem forde. Har gått på betakaroten også fordi folk sier at det hjelper mot soleksem, men jeg følte det hjalp mere på mengde farge jeg fikk.

  Dette høres sikkert kjempe dumt ut, men vet du om selvbruning hjelper mot soleksem?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg sliter med det samme, men det hjelper veldig å bruke solkrem fra apoteket uten olje. Ikke fått soleksem etter at jeg begynte med det :)

   Slett
  2. Det kan jeg svært lite om, men håper noen andre kan gi deg gode tips..
   Lykke til! Klem Hedda:)

   Slett
 3. Hvor har du fått tak i bikinien? Så utrolig fin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er fra Calzedonia :) Et merke jeg bare finner i spania, frankrike, italia o.l Sykt mye fint! :)

   Slett
 4. Kan man bruke denne selvbruneren i ansiktet også? Ønsker ikke å kjøpe en til kropp og en til ansikt..

  SvarSlett
 5. flott blogg, liker denne bloggen

  du skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
  skrolle med chrome nettleser

  SvarSlett
 6. flott blogg, liker denne bloggen

  du skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
  skrolle med chrome nettleser

  SvarSlett