mandag 19. januar 2015

Bon appétitt!!!



På fredag freestylet jeg litt på kjøkkenet, etter å ha blitt inspirert av Wenke på God Morgen Norge og endte opp med den diggeste retten jeg har smakt på lenge. Siden dere ofte spør om mat-tips så tenkte jeg å dele hvordan jeg gjorde det med dere her.

Cevice a la Cherry:

Skjær opp en salma-laks i "sashimi skiver". Lag en blanding av sitron, lime og olivenolje som helles over fisken. Etter at fisken har ligget i denne marinaden i et par minutter skifter den farge pga sitrusen og blir nesten som stekt. Så kutter du opp gul, rød og oransje paprika, samt selleri, eple, hvitløk, chilli, ingefær og masse koriander. Blad dette med salt, pepper og olivenolje og legg det over fisken og VOILÀ! Godt, sunt og enkelt! Supergodt faktisk! Jeg hellte litt ponzu/soyasaus over og da ble den enda bedre. 
(Tror også at mango, avokado og vårløk er supergodt i, men jeg hadde det ikke..)
Fikk denne kniven til bursdagen av broren min og den er virkelig helt fantastisk! Funker til alt!

Her er resultatet!




stylemag

5 kommentarer:

  1. Hej!

    Hur kommer jag i kontakt med dig? Har du en mailadress jag kan nå dig på?

    Vänliga Hälsningar,
    Sofia

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei!:) du kan sende meg en Mail på hedda@unitedbloggers.no

      Slett
  2. Er utrolig glad i mat :) Ser godt ut :D

    SvarSlett