torsdag 30. august 2012

Jeg selger på Bloppis!


Nå har jeg 5 store kasser med klær, sko og vesker som skal selges.. Gjenbruk er fint og jeg liker tanken på ett nettbasert loppemarked. Ingen kakelotteri eller spisse albuer å passe seg for.. Jeg skal legge ut mye mer etterhvert, både nytt og gammelt, skatter og "skrot". Dette er bare en start! Du finner meg under "fashioncherry" på Bloppis.no Eller gå inn på linken HER!

stylemag

4 kommentarer:

 1. Hei :) bloggen din er nydelig! Den er så fin og gjennomført uten støy frå reklame og fjas, den einaste fashion bloggen eg les fast, stilen din er rå og superfin :) Stå på!

  SvarSlett
 2. Heisan.
  Takk for inspirerende blogg.
  Har tenkt å kjøpe meg ett slikt Balenciaga armbånd som du har. I den anledning lurte jeg på om du har S eller M? Har funnet ett i S på nett,men er usikker på om det blir for smalt. Er det slik at det evt er plass til at man kan stikke ett ekstra hull i skinnet for å få det litt videre? (slik man feks kan gjøre med ett trangt belte..)

  SvarSlett
 3. Hei Fashioncherry!
  I really need your help here!
  Jeg husker et tidligere blogginnlegg, der du la ut et smykke som skulle komme til H&M til høsten. Det var bilde av et stort kjedesmykke med perler. Vet ikke om du husker det. Men kan du bare se på denne linken om det er dette smykket?
  http://www.hm.com/no/product/04398?article=04398-A
  Er jo ikke et ordentlig bilde, så er så usikker... Håpa du kan hjelpe meg!

  - Miriam

  SvarSlett