tirsdag 28. august 2012

Look du jour!
Genser - Designers Remix // Shorts - Gina // Skjorte - Zara // Armebånd - Balenciaga // Solbriller - Persol // Veske - Alexander Wang 
stylemag

24 kommentarer:

 1. For ei flott jente.. Elsker stilen din! Bloggen din er fast lesestoff på sengekanten hver kveld:-)
  Brillene dine var knallfine.. Hvor får man tak i de? Pris?
  Ha en fortsatt fin dag!!
  Hilsen Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. AH! TUSEN TAKK for det! :) De kan du nok få kjøpt hos de fleste optiker hvor de selger Persol. Tror ihvertfall Krogh har de.. 2000 kr ++ ca Lykke til! Fin dag til deg og :)

   Slett
 2. Hei Hedda!
  Jeg har sett gjennom flere av kommentatorfeltene, og jeg ser at det er relativt stor etterspørsel om å få vite hvilke produkter du bruker på ansiktet, kroppen osv. Og siden jeg leste at du hadde skrevet at leserne dine kunne komme med blogginnspill, så tenkte jeg bare å legge igjen en liten kommentar. Jeg vet at mange bloggere har en slik "oversikt" over hvilke produkter de bruker, sminke, kremer, deodoranter, you name it. Og jeg tror mange synes det er gøy å se hva du (og andre kjente mennesker) bruker. Kanskje du synes det blir for intimt å legge ut om hvilke produkter du har på badet eller som du bruker mest, men jeg tror at leserne dine hadde satt stor pris på det.
  Jeg er selv en fast leser og synes du har en veldig kul blogg. Keep up the good work! Du er en inspirasjon for mange jenter. Det er en god grunn til at Chanel Rouge Peregrina 78 er utsolgt i alle parfymerier i Oslo.. Jeg bare nevner det ;) Ha en god kveld, fineste flotteste fashioncherry!

  Vennlig hilsen fast leser :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære "fast Leser"! :)

   Tusen takk for at du virkelig har tatt deg tid til å gi en fin tilbakemeding! Setter stooor pris på det! :) :) Ja, jeg ser at folk er veldig opptatt av skjønnhets-rutinene mine, så jeg skal vurdere å lage en post om det.. dett er i hovedsak en moteblogg, og jeg tenkte å ha litt mindre fokus på skjønnhet, men ettersom interessen er så stor skal jeg kanskje gjøre det! Jeg får ofte tilbakemelding på at produkter jeg nevner blir utsolgt og etterspurt, sånn som med Chanel leppestiften. Og det er jo UTROLIG gøy å kunne ha en så stor påvirkningskraft på leserene. jeg står jo også 100% inne for hva jeg skriver og er glad for at jeg har den tilliten blandt dere lesere.

   Ha en GOD KVELD du også! Stor klem Hedda! :) :) :)

   Slett
 3. Look du jour-innleggene er mine favoritter, selv om jeg sluker alle oppdateringer grådig ;) fortsatt min favorittblogg, og min favorittstil

  SvarSlett
  Svar
  1. ÅH, du er vel skjønn...! :) :) Takk søte!

   Slett
 4. Hei! Vet du om den beige genseren fra Iro, som Tone er avbildet med i et tidligere innlegg, kommer til høsten? Eller er den fra sommerkolleksjonen ?

  SvarSlett
 5. inspirasjon!! Flott blogg Hedda!:)

  SvarSlett
 6. Hvordan holder du deg så bruuun? Åh, hvor misunnelig jeg er!
  Blir du lett brun, eller har du noen tips som du kan dele? Jeg tar i mot alt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir lett brun, men bruker alltid høy faktor. Akkurat der er vi alle forskjellige ;) Også liker jeg selvbruningsprodukter fra St.tropez og Dior :)

   Slett
 7. Like fin som bestandig! Digger amrbåndet ditt fra Balenciaga :)

  SvarSlett
 8. Jeg har blitt så opphengt i disse øredobbene som Tone har i Imagine videoen og har prøvd å finne lignende til ingen nytte. Husker du hvor de er fra? :)

  http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00978/Tone-nett-1024_978295p.jpg

  SvarSlett
  Svar
  1. De er fra Maria Black. Ta kontakt med Kaare Lund agenturer.. de vet mer ;)

   Slett
 9. Sykt fint! Elsker antrekket:-)

  SvarSlett
 10. Den brunfargen din.. Må du fortelle oss nærmere om! Er dette soling, eller selftan?
  Hva bruker du og hvordan gjør du det i ansiktet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bruker selftan, ALDRI solarium! :) St.tropez og Dior er best :) Ansiktet bruker jeg solpudder fra Cosmobeauty.. SJUKT bra :)

   Slett
 11. Den lille østlendingen2. september 2012 kl. 14:54

  God søndag ! Oj, snublet nærmest inn her. Er egentlig bare fast leser av Camilla Pihl... E.L.S.K.E.R genseren. Hvor kan jeg finne den??? Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. WOW! TAKK! den er fra Designers Remix... :)

   Slett
 12. For en fantastisk farge du har på håret! Kan jeg spørre hvilken frisør du bruker og hvor? Du ser smashing ut :)

  SvarSlett