fredag 26. oktober 2012

I dag..

Jakke - Gestuz // Topp - Line of Oslo // Jeans - Genetic Denim // Boots - See by Chloé
Startet dagen i sunnhetens tegn hos This is pr mens jeg tok en titt på noen av vårtrendene for 2013. Raw food er jo noe jeg ELSKER, og jeg ble hoppende glad da de hadde en egen rawfood-kokk på stedet. Healthyfood and fashion er right up my alley.. Senere gikk turen videre for stylingjobb med motefotograf Jørgen Gomnæs i white light studios. Finfin dag med flinke folk!!!
stylemag

10 kommentarer:

 1. Herrejesus, du ser helt engleaktig ut på det bildet der! Hvor er glorien din? Du er utenomjordisk vakker! Og så ser du nesten alltid så casual cool ut.. Ligger her døende av misunnelse haha, men også så jævlig inspirert hver gang. TAKK. Du er rå!
  Og jeg hater virkelig å måtte spørre deg om dette igjen, men jeg finner ingenting på nettet. Du har jo stylet Imagine videoen til Damli og Saade, vet du hvor gullsmykket og gulløredobbene Damli har på seg mens hun ligger på den hvite sengen? Har lagt ved bilde hvis du ikke husker --> http://i46.tinypic.com/bj8nc7.png
  Påforhånd tusen takk for svar <3

  SvarSlett
  Svar
  1. hei! :)

   Først og fremst, tuuusen takk for fine ord! :)

   Jeg skjønner godt at du spør om øredobbene, de er dødsfine! :) De er fra Maria Black. Du kan ringe til Kåre Lund agenturer og få mer info om hvor du får kjøpt de...

   Ha en fantastik helg! STor klem Hedda!:)

   Slett
  2. tusen hjertelig takk for svar! Er smykket også derfra?

   takk i lige måde til deg og fine :) klem

   Slett
 2. Får jeg spørre hvilken frisør du går til? IN LOVE with your hair!! :)

  SvarSlett
 3. Liker å følge bloggen din! Fint avbrekk i en hektisk hverdag! Du er så flott, på en ujålete og jordnær måte! Hva slags hverdagssminke bruker du? Man blir fort gusten og "grå" i huden på denne årstiden. Du ser helt motsatt ut;). Noe å anbefale?
  Klem fra Henriette

  SvarSlett
 4. Du er så fin alltid!!! Har du hair extensions forresten? aner du hva fargen på håret ditt heter?:-)

  SvarSlett
 5. Hei
  jeg lurer på hvilket kamera du bruker? :)

  SvarSlett
 6. Hvor er kardigenen fra :) ?
  SÅ FIN :)

  SvarSlett