onsdag 10. oktober 2012

New favorite // Never Denim


Genser -Never Denim // Skjørt - Zara // Skjerf - Acne // Veske - Guiseppe Zanotti

Digger den nye genseren min fra Never Denim! Jeg elsker collage-gensere og så digger jeg batikk, blått og sort, så denne kombinasjonen her bruker jeg lett... 
stylemag

11 kommentarer:

 1. Jeg er så glad i bloggen din, føler deg og på instagram, og du er i mine øyne PERFEKT! Så pen, vakker, suksessfull, virker som jordnær, nydelige barn, skikkelig kjekkas av en mann, og mulighet til å kle deg i såååå nydelige klær! virkelig altså!! :-) du er heldig :-) jeg har prøvd å kopiere stilen din litt jeg, men mange av klærne er jo ganske så dyre? Lurer også på om du kan fortelle meg litt om kostholdet ditt, er du på lavkarb f.eks? Hvor store er barna dine? :-) Jeg har et barn selv, og er ikke i nærheten av å se så fresh ut som du hele tiden! Min er 2 år da, men travelt nok! :-) klem til deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var en lang og innholdsrik kommentar! Tror ikke jeg får svart på alt nå, men skal virkelig prøve å komme tilbake til det i bloggposter sendere.. Takk for fantastiske komplimenter! Du skal vite at jeg går ikke rundt å føler meg super fresh hele tiden, to barn tar tid, er til tider veldig slitsomt, det blir lange dager og man kan føle seg som en dass.. SÅ at du ikke føler deg fresh hele tiden er mer enn normalt, tenker jeg! ;)

   Ha en fantastisk dag! Kom gjerne med nye spm senere. Jeg har en tendens til å glemme å svare.. ;p
   Stor klem Hedda! :)

   Slett
 2. Hei Hedda! Du jeg såg et par bilder av Tone på idol auditionen, og hun hadde på seg en grå genser med svarte skinn armer, vet du hvor den er i fra? Den var så kul!

  SvarSlett
  Svar
  1. den er fra Gestuz :) Kommer i butikk til våren..

   Slett
 3. SÅ utrolig fantastisk genser! I WANT<3

  SvarSlett
 4. Hei.
  Bruker du tights under skjørtet eller strømpebukse? Den ser så tykk, varm og fin ut. Hvor er den kjøpt?
  Mvh Kristine Marie

  SvarSlett
 5. Hei :). Digger skoene!! Kan jeg spørre om hva prisen er og hvor man får kjøpt de:)?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! De er fra See by Chloe go er kjøpt på Høyer Byporten.. :)

   Slett