tirsdag 15. januar 2013

MUSTHAVES

Kjære fine lesere! 
I snart to år har jeg fått spørsmål om hva jeg bruker på huden, av sminke, av parfyme, rens osv.. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt at dette skulle være en blogg med masse personlig produktinfo, men pga den store etterspørselen skal jeg dele med dere hva som er mine musthaves på badehyllen og i min sminkepung.. Here goes:

 Crystal-peelingen og exfolieringen fra Isun er så fantastisk at den faktisk fortjener en medalje! Det er med hånden på hjertet det BESTE produktet jeg noen gang har prøvd! Huden gløder og blir babymyk og porene bare forsvinner… Seriøst!!!! For ikke å snakke om Honey-Goji berry masken, pleier å ha den på så lenge jeg kan om jeg har hjemmekontor eller en på en innesøndag… Sapphire facial oil sover jeg med når huden er ekstra tørr. Våkner opp, myk som aldri før!  
Kvisemorderen! Denne er helt RÅ! Jeg har brukt den i 3 år og om jeg har går tom og ikke kjøper en ny, så merker jeg det med èn gang på huden. Bruker den morgen og kveld, den svir litt i huden og da vet jeg at den funker! Min kjære bruker den også og vi er like avhegie. Kommer aldri til å slutte...
Nattgeleen fra Ole Henriksen, jobber seg inn i huden om natten og sørger for at urenheter o.l forsvinner. MEGABRA!
 Jeg våkner alltid med "katteøyne". Denne hjelper helt sinnsykt! Iser og kjøler ned hovene øyne og virker instant! Må prøves!

Ingen over, ingen ved siden av.. Har brukt bodybutter fra BodyShop så lenge jeg kan huske. Og DET er det en grunn til
The one and only ARMANI! Jeg kan ikke engang forklare hvor fantastisk denne foundationen er.. Kan bare si at den er verdens beste! Silkemyk hud, naturlig, jevn, glødende, fresh you name it! Har aldri prøvd noe som er i nærheten av denne engang. WORD! (jeg bruker LUMINOUS SILK nr 6,5)
Hadde ikke hørt om dette merket før, men etter å bli tipset om det OG etter å ha prøvd alle concealere i hele universet, har jeg funnet ut at denne er den beste! Både flytene og stick på samme. En sikker stayer i min sminkepung!
Kan vel si at jeg har testet det meste av solpudder på markedet, og dette er min klare favoritt! Uten den ser jeg blek og trist ut… Smelter inn i huden, gir perfekt glød og blir der hele dagen! LOVE Cosmobeauty!
Rouge fra Chanel er det som gjelder!!! Den som heter "rose" er helt FAB, lukter rose og gir søte, friske kinn.


Dette er min parfyme! Alle har sin favoritt, her er min. Den er håndlaget, eksklusiv og god på meg..

stylemag

33 kommentarer:

 1. Tuuuusen takk for at du deler Hedda. Har ventet lenge på denne omtalen :)

  S

  SvarSlett
 2. Så mange fine favoritter! Gøy å lese om hva du liker.
  Isun produktene og Armani foundationen har jeg hatt lyst til å teste en stund.
  Har du testet den nye Armani Maestro foundationen? Anbefaler solpudderet Daydream fra Edward Bess som de har på Parfumerie på Majorstuen, kjempefint!

  Gir Night Gel fra OH nok fukt om natten eller bruker du serum også?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips.. ;) Bruker en nattkrem over gelen.. Den blå i samme serie ;)

   Slett
  2. Aha, så den funker som et serum. Den må jeg teste:)
   Takk for svar og for en super blogg!

   Slett
 3. Artig at du blogger om litt mer;) elsker motebloggingen din, men tror mange vil vite mer! Du er en interessant og spennende dame som det er artig å drømme seg litt bort i livet til! Du har jo drømmelivet, virker det som! Du har helt sikkert jobbet hardt for alt, og fortjener å lykkes!!:) klem til deg:)

  SvarSlett
 4. Oh noo, nå fikk jeg lyst til å kjøpe ALT dette, hehehe. Kjempefine anbefalinger ;-) Ble skikkelig nysgjerrig på alle produktene nå. Tusen takk ;-)

  SvarSlett
 5. Hjertelig takk!!

  Men hvor kan man få kjøpt Armani?? Blir veldig glad for svar, vil helst teste først og unngå kjøp over Internett.

  Hilsen Britt

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte min på harrods i London… ;p

   Slett
  2. Du får kjøpt Armani på steen og strøm ;)
   Armani sin foundation er virkelig bare helt fantastisk:)

   Slett
 6. Bruker du noe krem og serum om dagen?
  Håper du har en super dag i solen :)
  Så du har byttet ut Viktor & Rolf asså;)

  SvarSlett
  Svar
  1. har liksom ikke noen fast krem. men serumen til Isun er helt CRAZY bra!!!! Hadde akkurat gått tom, så fikk ikke tatt bilde av den…. Kommer sikkert tilbake til V&R en vakker dag… ;)

   Slett
 7. Fint innlegg! Hvilket nr har du på solpudderet? :) Tenkte å teste det ut, prøvd så mange forskjellige, men alle blir oransje synes jeg.

  SvarSlett
 8. Har du vært plaget med kviser tidligere? Vurderer å prøve MD, har brukt Ole Henriksen før. Men jeg får ofte litt kviser på haken som jeg håper å bli kvitt;) Du har så utrolig fin hud på bildene, bare derfor jeg lurer:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Aldri hatt noe probleer med det…. Men får også på haken innimellom. MD og Isun-peelingen hjelper ALLTID! :)

   Slett
 9. Takk for at du deler med oss, herlige tips som må prøves ut! :-)

  Elle

  SvarSlett
 10. Fantastisk innlegg:-)

  SvarSlett
 11. Takk for tips flotte Hedda! Hvor kjøper man isun og cosmobeauty? Elsker deg og bloggen din!

  SvarSlett
  Svar
  1. Isun kjøper du på Supernature! Cosmobeauty på COSMOBEAUTY ;)

   Slett
 12. Hei Hedda! Nå er det lenge siden jeg har kommentert.. men nå vil jeg virkelig gi deg en klapp på skulderen!! Syns du er et skikkelig godt forbilde, og blir så imponert over hvordan du holder deg så fresh;) Og viktigst av alt virker det som du er en utrolig god og snill person;)

  SvarSlett
 13. Kjempefint innlegg:-) Jeg bruker selv isun produktene og er storfornøyd:-) Tror jeg må prøve foundation fra armani heretter! Fin blogg du har:-)

  SvarSlett
 14. Nb! Til deg som lurer vedr isun: Jeg kjøper det på supernature butikken ved bogstadveien.

  SvarSlett
 15. Tusen takk for svar ang hvor man får kjøpt isun produktene :-)

  SvarSlett
 16. Tusen takk for at du ville dele dette med oss :) ... og forhåpentligvis blir det litt mindre spm rundt dette, blir lei av å lese de samme spm om og om igjen, og da kan jeg bare tenke meg hvor lei du er, haha! ;) legger du ut et inlegg om utdannelse og veien til livet som kjendis stylist har du mange superhappy og taknemlige lesere, som vil (kanskje) slutte med alle de spm igjen og igjen..og turn into real Fans instead <3 jeg er en alerede - for lenge siden, for kunsten du har for å gi inspirasjon er UNIK!! men må innrømme at jeg ble nysgjerrig på ISUN, særlig peelingen..og Armani foundation.. keep up tha goood work!! we LOOOVE ur passion 4 fashion!! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) <3 Skal dele litt mer om meg senere… ;) STor klem <3

   Slett
 17. De selger Armani foundationen på steen og strøm <3

  SvarSlett
 18. Oslo er tom for enzympeelingen etter at du skrev om den :) Var nettopp innom Super-nature

  SvarSlett
 19. Så hyggelig at du deler dine favoritter :) Jeg mener å ha sett på bloggen din et eget innlegg om en type apparat man kan bruke hjemme for ansiktsbehandling:) men nå er den borte ? ;) Jeg ble velig nysgjerrig og håper du kan svare med hva den heter :) Klem fra en fast leser :)

  SvarSlett
 20. Kan jeg spørre hviket nr du bruker på solpudderet? Eller hva den heter fargen. Klem Elin :)

  SvarSlett
 21. Takker for tipsene, jeg har akkurat kjøpt LUMINOUS SILK på strawberrynet.com og skal teste ISUN, YUM YUM :D

  SvarSlett
 22. Hei skjønne!
  Kan jeg få spørre om du har lys eller medium i concealeren fra Nilens jord?

  SvarSlett