fredag 25. januar 2013

We HART Carhartt!
Var på Blender agency i dag og så på høstkolleksjonen til Carhartt! Digger oldschool stilen og at de er tilbake for fullt!!! Carthartt har en nostalgisk plass i motehjertet mitt og jeg tar comebacket i mot med åpne armer…


stylemag

21 kommentarer:

 1. Hvor er genseren og buksen din fra?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Genseren er fra IRO og buksen er fra Samsøe :)

   Slett
 2. Sååå mye fint! Hvilke kamera bruker du? :)

  SvarSlett
 3. er den millitær carhartt genseren tone har på seg til salgs nå, eller er det høst kolleksjon?? :) og hvor er skinnbuksa di fra? Håper på raskt svar :) Digger stilen deres :) :) dere er til stor inspirasjon begge to :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk søte! Genseren til Tone er høst kolleksjon.. og skinnbuksen er fra Samsøe vår kolleksjon. :)

   Slett
 4. Har vært overalt på nettet men finner ikke carhartt luene, du vet ikke om en side som selger de? Har blitt fast leser av bloggen din, elsker stilen!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Utsolgt overalt tror jeg.. Men kommer inn igjen.. ;)

   Slett
  2. Birgitte Sophia Born28. januar 2013 kl. 00:21

   Bestilte akkurat på ASOS i dag! Elsk!

   Slett
  3. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=40081524

   Slett
 5. Hvilket merke er den jakka tone hadde på seg i kveldens sending av idol?er det Iro??
  Håper på svar;)

  SvarSlett
 6. Så deg på "Tone".. Vise mer tiss?? Seriøst.. pinlig! Hadde et inntrykk av at du var mer seriøs her på bloggen hvertfall.

  SvarSlett
  Svar
  1. En hver scene er tatt ut av en sammenheng. Sikkert ikke så enkelt for alle å se for seg settingen rundt det. hehe! Det begynte med en spøk som ikke vises på tv.. Vi synes selv det var en veldig morsom kommentar! ;) ;)

   Slett
  2. Jeg synes det var kjempemorsomt! :) Haha, kunne sagt det samme selv!

   Slett
 7. Jeg spør igjen jeg :) kan du ikke vise mote som ikke alltid koster mange tusen? Hver gang jeg vil ha noe som du har så koster det jo så mye! Nå sist, så på den buksen du hadde på i forrige innlegget. 4500 kr:(:( det blir i litt annen liga enn hva de aller fleste kan faktisk...

  SvarSlett
 8. Hei du!
  elsker at du har en indre "board-babe" i deg ;) du har en utrolig kul stil skal du vite! Og ikke minst en utrolig dyktig stylist!! jeg har derfor et spørsmål til deg. Jakter en kul, avslappet bukse. Men som også kan være morerik og passende (siden jeg snart er 30 år). så at DAY har en travel pants, og at Tone hadde en i episoden i går når dere møter pressekorpset før en fest. Har du tips hvor jeg kan finne en slik? Behagelig, kul, men alikevel fin? litt vid oppe men smalere nede? er så lei av tighte skinny jeans nå :( bukser er noe herk.
  håper du har tid til å svare.

  Mvh

  Elle

  SvarSlett
 9. Hei fine Hedda! :-)
  Jeg lurer på hvor de solbrillene som Tone hadde på seg i gårsdagens episode når hun sparket fotball på allsang på grensen er fra? De brune, litt runde! Såå fine!! :)

  SvarSlett
 10. Hei! Liker luene! Hvor kan man få kjøpt de?:)

  SvarSlett
 11. når får man kjøpt de klærne de viser på bildene? :-)

  SvarSlett