søndag 3. februar 2013

Covergirl!


Jeg har ligget syk hele helgen og ikke akkurat sett ut som en blomst.. En liten trøst er da at jeg pryder coveret av denne ukens KK som nå er i butikk. Der vises en litt mer polert versjon av meg selv enn den som ligger stakkarslig under dynen med høy feber og fryser.

stylemag

21 kommentarer:

 1. Nydelig coverbilde :)
  God bedring!

  SvarSlett
 2. Er det en artikkel eller kun cover bilde?:) riktig god bedring!:)

  SvarSlett
 3. sukk så fint..... kan du ikke dele noen skjønnhetstips med oss da? Hvordan se så sunn og fin ut?

  SvarSlett
 4. God bedring :-)
  Fint bilde, gleder meg til å lese! :-)

  SvarSlett
 5. Wow, så nydelig du er! Og så utrolig spennende! Men kjedelig å ha blitt syk, masse god bedring :)

  SvarSlett
 6. Heisann:) For et nydelig bilde av ei nydelig dame. Synes du minte meg litt om Dorte Skappel der. Masse god bedring:)

  SvarSlett
 7. Fantastisk flott bilde :) God bedring :)

  SvarSlett
 8. Nydelig cover! Masse god bedring ;-)

  SvarSlett
 9. Hei fine du:-) Nydelig bilde!!
  Lurte på om du ville dele med oss lesere hvor mye du trener i løpet av en uke, hvordan kostholdet ditt er og hvor mye du koser deg og skeier ut.

  Trenger litt inspirasjon, og det er virkelig du:-)

  Klem Janne

  SvarSlett
 10. Hei, har kjøpt KK nå, du er så flott.

  Du har sikkert fått med deg dagens sladder i Oslo; oslo_fashion på IG. Det ryktes for tiden svært mye om Aksel og Tone, deg og div utroskap og dopbruk. Hva er det som skjer?? Forstår hvis du ikke vil svare, men managementet bør gjøre ett eller annet for å dempe skadene. Jeg digger dere livsglade jenter!

  SvarSlett
  Svar
  1. nei, kan ikke si å ha fått med meg det…?!

   Slett
  2. Hvor gammel er du anonym? Er du 14 år? Voksne folk ville ikke postet en slik kommentar. Er du en voksen som tror på slike idiotiske rykter,så kan du ikke ha så høy intelligens. Stakkars skjønne fashioncherry så må lese en slik dum kommentar!

   Slett
  3. Rar kommentar, ass.. Første anonym, virker som du er litt tullerusken!

   Slett
  4. Virker ikke som det var tulleprat!!"Det ryktes for tiden svært mye om Aksel og Tone, deg og div utroskap og dopbruk."

   Slett
  5. Er det nå jeg skal si "I told you so?". Dette er noe hele Oslo har visst lenge, det var dømt til å gå til helvete. Lykke til med fortsettelsen, Hedda, å selge sjela si har sin pris. Men jeg velger å avslutte å lese denne bloggen, utroskap og narkotika er ikke noe jeg bifaller.

   Slett
  6. Seriøst!? Kjære dere! Jeg har aldri rørt dop!!! Vet såvidt hva det er!!! Hvor disse såkalte ryktene kommer fra aner jeg ikke, men jeg klarer ikke å bry meg noe særlig om det når det er så langt ute på viddene…

   Slett
  7. Forrige kommentar var vel egentlig ikke myntet på deg - men når man omgir seg med mennesker som bifaller nettopp en slik livsstil sier det litt om egne verdier. Jeg har alltid digget deg og stilen din, men jeg skulle ønske at flere av damene som figurerte i media hadde litt ben i nesa og klarte å leve et liv uten å nærmest sikle etter anerkjennelse overalt. Beklager om det kom krasst ut, men selv om Se og Hør ikke trykker alt finnes sosiale medier... Vi lever i en tid hvor alt kommer ut, før eller siden.

   Slett
  8. Ingen jeg omgir meg med lever en sånn livsstil som du indikerer! Du aner virkelig ikke hva du prater om. Det finnes hverken dop eller utroskap blandt meg og mine venner og dette blir bare helt tullete å måtte forsvare. Rykter kommer og går, det har de alltid gjort og de som velger å spre de eller å tro på de uten grunnlag har et langt større problem enn de som blir utsatt for det. Jeg vet hva som stemmer, derfor blir dette irrellevant og uinteressant å kommentere ytterligere. Å tro blindt på "sosialemedier" er nok veldig lite lurt og ektremt grunt. Dette er mitt siste ord i denne saken.

   Slett
 11. huff stakkars fashioncherry som må tåle sånt. Ikke småtterier du får ut av deg anonym. Stå på hedda, du og tone virker som to herlige og sprudlene jenter. Hurra for janteloven...

  SvarSlett
 12. Du er så fin du, Hedda :)
  Håper formen er bedre!
  Tenk om man kunne hatt hårstylingen du har på coveret og Mary Kate & Ashleys annenhver dag, da hadde man alltid følt seg fresh med stor F :)

  SvarSlett
 13. Du ser smashing ut Hedda og jeg er VELDIG glad for ikke du heller ser ut som en blomst når du er syk. Det er vel akkurat da vi ALLE ønsker en total make-over :O))
  Håret ditt er så fint på bildet(hele deg) men det var så naturlig fresht med lokker i håret!

  Ønsker deg en super uke!

  SvarSlett