lørdag 23. mars 2013

FASHIONCHERRY 2 YEARS!!!2 år siden jeg startet bloggen i dag!!! Takknemmlighet i lange baner.. Jeg setter sykt stor pris på dere alle sammen! Tenk at dere har blitt SÅ mange!!! Som det lettrørte mennesket jeg er blir jeg selvfølgelig veldig rørt av at dere følger meg hver dag, og for alle de fine tilbakemeldingene jeg får! YOU REALLY, REALLY ROCK!  

xoxo <3

stylemag

30 kommentarer:

 1. Hei!

  Kjempefin blogg du har!
  Takk for mange gode tips:-)

  Hvor har du kjøpt den fargerike shortsen?

  SvarSlett
 2. Gratulerer, Hedda! You rock more!

  SvarSlett
 3. Gratulerer!! Superfin blogg som jeg er innom hver dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk! Gjør meg glad å høre! :)

   Slett
 4. You look so damn good! Wow, du ser seriøst ut som du er 20 år, og det kommer fra en som er 20 år selv, haha!!
  Håper du fortsetter å blogge i lang tid fremover :-)
  <3

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, fy søøøren så hyggelig å høre fra deg! ;) TAKK! <3

   Slett
 5. Åh du er så peeen, helt utrolig!! :-) Jeg elsker bloggen din, og er gjerne med på å holde seertallene oppe!! :-) Er innom flere ganger om dagen! Jeg tror du gjør det så bra fordi du virker så jordnær, god og snill! Og så legger du ut utrolig fine antrekk, du tryller med klær synes jeg. Når jeg en dag skal gifte meg vil jeg leie inn deg, koste hva det vil! :-D

  Men jeg savner litt at du svarer på kommentarer noen ganger, og kanskje at du kan legge ut tips, f.eks: dette er et "must" i vår, dette må alle jenter ha i garderoben sin, og litt hvordan du tenker når du styler :-) Og så kan du jo utvide bloggen til å bli ikke bare moteblogg, hihi :-) Og kanskje en spørsmålsrunde en gang :-)

  Love love

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for superfin tilbakemelding! Jeg skal gjerne bli bedre på å svare på kommentarer og en spørsmålsrunde er en god ide.:) De andre tipsene dine er også gode, så jeg skal ta de med i vurderingsfasen… ;) Ha en fantastisk fin dag! <3 Stor klem Hedda :)

   Slett
 6. Gratulerer!! Eeeeelsker bloggen din, stilen og alt det du gir av deg selv på bloggen. Du er en stor inspirasjonkilde. Super fine bilder i dette innlegget, du er helt nyyydelig! Misunnelse til tusen :). Keep up the good work, pleeeease!! :-)

  SvarSlett
 7. Digger stilen din, er innom hver dag. Keep up the good work

  SvarSlett
 8. For et herlig herlig år! :D Du er jammen meg heldig, fine Hedda :-) Digger bloggen din, fortsett med å inspirere oss!
  Klem, Elle

  SvarSlett
 9. YOU rock!! flinka :):):)

  Kjetil :D

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye! Du er kjempeflink, og ikke minst fantastisk vakker!

  Lurte forresten på hva du ville valgt av selvbruning hvis du skulle velge mellom dior sin og sunspa sin? Og hva er forskjellene?:)

  <3 <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk! :)
   Dior sin gir kanskje mest glød, men lukter mest. Sunspa sin tørker med en gang 0og lukter ikke. Men da trenger du helst to ganger for å få brunt resultat.. ;)

   Slett
 11. Åh du er seriøst norges flotteste kvinne!!:-) *girl crush* ;-)
  Liker bloggen din så gå for 2 nye år!!

  SvarSlett
  Svar
  1. ÅÅÅH; jeg blir så rørt! :) TAKK fine du! <3

   Slett
 12. har du to barn?
  Du ser sykt flott ut!

  SvarSlett
 13. Gratulerer ;-) Du har en utrolig inspirerende blogg, så tusen takk ;-) Skal helt klart følge deg videre! Ha en fin påske.

  SvarSlett
 14. Alle gutta digger Tone og skappeljentene, det skjønner ikke jeg når jeg ser deg... Du er rett å slett vakker!! Du fortjener å få litt mer oppmerksomhet i media, ikke skjult på bakrommet for å gjøre Tone fin for idol.
  Når jeg blir 30år skal jeg se like bra ut som deg : ))

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, jeg er mer enn nok fornøyd med eksponeringen i media.. ;) Men takk! :)

   Slett
 15. Du er den største inspirasjonen noensinne, Hedda! Når jeg står opp om morgenen og skal kle meg, tenker jeg; hvordan ville Hedda stylet denne? TAKK for all inspirasjon du gir:) Klemmer!

  SvarSlett
  Svar
  1. WOW! SERIØST?! Det er jo utrolig kult å høre da.. :) Jeg skal fortsette og forhåpentligvis inspirere lenge fremover… Klem Hedda <3

   Slett