søndag 3. mars 2013

Sexy cuteness from Ganni


Dette er kjolen som Tone gikk med i fredagens sending av Idol. Den er fra vårkolleksjonen til Ganni og er å få kjøpt i butikk i disse dager…. 

stylemag

17 kommentarer:

 1. Du har en utrolig inspirerende blogg! Har blitt fast leser :) Den kjolen var helt nydelig, vet du hvilken str Tone har i kjolen? Eller hvordan Ganni generelt er i str? Skal bestille den fra nettet, skjønner du..Hadde vært helt supert med svar! Ha en herlig uke! :)

  -H

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og tusen takk for det! :) Tone har den i Small. :)

   Slett
 2. Hei Hedda!

  Lurer på om du kan fortelle meg hvilken kjole Tone hadde på seg under festen etter den svenske Melodifestivalen i helgen? En sort kjole med mønster :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjolen er gammel fra Whyred. Solgt i 2009. Den heter Melina dress/Melina lace dress :)

   Slett
 3. Hei!
  Du har en fantastisk stil! Elsker alt du bruker og kler Tone opp i :) Jeg lurer på hvor den hvite kjolen Tone hadde på seg på premieren til 90 minutter er i fra? :) blir kjempeglad for svar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hedda har tidligere skrevet at denne kjolen er fra Alexander Wang :)

   Slett
 4. Fin blogg. Lurte på om du visste hvor den grå capsen til tone er fra? den hun ble fotografert med i svergie for noen dager siden :) takk for svar

  SvarSlett
 5. Du har en utrolig fin og inspirerende blogg, Hedda!
  Jeg lurte på hvor bikinien som Tone har på seg når dere er i Ibiza er fra og hvilket merke det er..? overdelen er hvit med noen blonder og underdelen er hvit med noen gulldetaljer.
  Jeg lurer også på hvor den vinrøde genseren til tone er fra og det mini kort svart skinn skjørt er fra og hvilket merke er det..? vet ikke om du var med da, men man ser det iallefall på "Tone" serien når de er i New York for å finne inspirasjon til kolleksjonen hennes.
  Jeg hadde blitt så glad om du hadde svart på dette! Du er herlig!!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. I og med at dette har blitt spurt om før, velger jeg å svare på det, så Hedda slipper å svare opp igjen på alle mulige spørsmål. Overdelen er fra Laredoute og den tror jeg de har inne fremdeles, mens underdelen er fra Calzedonia. Den vinrøde genseren aner jeg ikke, men skjørtet er jeg ganske sikker på er fra designers remix :)

   Slett
 6. Heidu!
  Du blir sikkert kjempe lei av alle disse "Tone" spørsmålene, men jeg prøver :)
  jeg lurer på hvor det levis skjøret Tone har på seg når hun er i Los Angeles er fra..? Og hvor er den hvite strikkegenseren til Tone hvor det er noen små "hull" detaljer rett under skuldrene fra og hvilket merke er det? Også vil jeg gi deg litt skryt, fordi du er jo bare dødsflink med klær og sikkert masse annet også, og jeg bare digger personligheten din som du viser på bloggen!!
  klem fra meg

  SvarSlett
 7. lurer svært mye på hvor den dongri shorta til tone er fra som hun har hatt på idol flere ganger når hun har snakket om artistene?? hu har den på seg på bildet med den grå lua. blir VELDIG glad for svar :) :)
  Håper på raskt svar :)

  Klem fra Siren :)

  SvarSlett
 8. Gina tricot, Siren :-)

  SvarSlett
 9. hei "anonym" som svarte på spørsmålet mitt angående bikinien, tusen takk for svar, men jeg kan ikke finne noen av delene på nettet, er du sikkert på at det er helt riktig at det er der bikinien kommer fra, isåfall kan du sende link..? hehe :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig:)
   Her er link til bikinien fra laredoute:http://www.laredoute.no/redoute-creation/bikini/351938?N=1z141n2Z1z141y9&Nao=196&rcnt=100&Ns=RankValue6|1
   Calzedonia bikinien aner jeg dessverre ikke hvor du kan få tak i. Tror dessuten den er fra i fjorfjor eller tidligere =/ Synd, den er veldig fin!

   Slett