torsdag 11. april 2013

Cannes hvis jeg vil...


På søndag reiser jeg til Cannes. Jeg bare nevner det...

stylemag

21 kommentarer:

 1. Herlig!! Eg reiser om ein månad!! Gledar meg MASSE!! God tur:-))

  SvarSlett
 2. Åh, kom gjerne med tips til hotell og gode restauranter! Skal dit selv snart:-)

  SvarSlett
 3. drar dit i juni, herlig sted...

  SvarSlett
 4. Hvor er bildet fra, vet du hvilken badedrakt det er?

  SvarSlett
 5. Lucky you! Masse god tur :)

  SvarSlett
 6. Så deilig! :-) Men sliter du ikke med dårlig samvittighet for at du reiser vekk så mye uten barna? Selv om de er med pappaen sin hadde jeg dødd av dårlig samvittighet jeg! Men det er sikkert bare meg :-) Kos deg, og god tur :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det mulig å være så patetisk at man sitter anonym bak skjermen og beskylder andre mødre for å ikke ta godt nok vare på barna sine? Og så i tillegg forsøke å pakke inn kritikken med en haug av smilefjes. Blir helt sjokkert når jeg leser ting som dette. ( I tillegg så er det ingenting ved denne bloggen som tyder på at ikke Hedda er like mye eller mer sammen med barna sine enn oss andre mødre. Og det er heller ikke vår sak! )

   Slett
  2. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere på sånne kommetarer (ref anonym 1) Det er virkelig ingen som vet noen ting om mitt liv med barna, jeg blogger jo med vilje kun om andre ting. Jeg skal til Cannes på ferie MED BARNA! Så, nei… ingen dårlig savittighet ute å går! Er mye mer sammen med barna mine en fulltids-jobbede mødre.

   Slett
  3. Til "anonym nr 2".. Takk for støtten! Som jeg skulle sagt det selv… <3 :)

   Slett
  4. O-M-G.......... Det er bare så ufattelig dumt å si sånt (anonym 1 selvfølgelig.) Jeg blir bare litt oppgitt jeg ass. Jeg syns det høres helt tvangsmessig ut å "dø av dårlig samvittighet" av å reise vekk. Da har du et problem. Men ja, det er nok bare deg, du har et angstpreget forhold til å være borte fra ditt barn. Det er DU som har et problem og IKKE barnet.

   Slett
  5. Oi oi OI! Jeg har vel aldri antydet at noen ikke tar seg av sine barn!! Det har jeg ikke akkurat kompetanse til å vurdere gjennom instagram og en blogg, og jeg er ikke akkurat noen fagperson innen det feltet. Så om spørsmålet mitt ble tolket til at jeg sa det, så beklager jeg. For DET er grove beskyldninger som jeg er sikker på at ikke har rot i virkeligheten. Så om du oppfattet det slik så beklager jeg. Saken er at jeg bare lurte, rett og slett!! Jeg sliter mye med dårlig samvittighet over mine barn ja (1 og 2 år), og jeg synes det er slitsomt (ikke angstpreget, for det er vel å dra ting litt vel langt). Jeg sitter mye hjemme og drømmer, og leser dermed blogger, derav denne. Men beklager at jeg stilte et spørsmål, det skal aldri mer skje. Det at jeg skrev smilefjes beklager jeg og, men jeg mente ikke noe surt med kommentaren min, så da liker jeg å skrive smilefjes jeg.

   Hilsen IKKE anonym lengre Erika- ikke med smilefjes. ;-)

   Slett
 7. Hvilket hotell er bra?

  SvarSlett
 8. Fine Hedda!

  Har du noen tips på bra dagkrem og nattkrem fra Ole Henriksen? Vurderer sterkt dette merket.

  Anna :)

  SvarSlett
  Svar
  1. http://www.blivakker.no/product/OLE0019/ole-henriksen-sheer-transformation-renewing-creme-50g

   Var det denne du brukte som nattkrem? På dagen også i såfall ?

   Slett
 9. Hei:)
  Du er sikker dritt lei disse Tone spørsmålene... men jeg lurer vedlig på hvor korsettet Tone hadde på seg på Idol på bursdagen sin er i fra?

  SvarSlett
 10. Cannes, din heldiggris!!! Kose deg masse, fineste bloggeren jeg vet om <3<3

  SvarSlett
 11. http://minmote.no/wp-content/uploads/2013/04/tone5.jpg

  Fineste Hedda, vet du hvor denne kjolen til Tone er fra? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det vet jeg:) Isabel Marant! Fra i fjor eller forfjor, men prøv Ebay så finner du den sikkert ;)

   Slett
  2. Tusen takk for svar! Da får jeg lete den frem :)

   Slett
 12. Hei!

  Jeg leste repotasjen om deg på minmote og håper virkelig det går bedre med deg nå! Jeg skal hvertfall ikke ta solarium nå! Jeg la også merke til den vindunderlige kroppen du er avbildet med! Hvordan klarer du være så slank? Hva spiser du og hva spiser du ikke? Hadde satt utrloig stor pris på et svar. evt. et innlegg om dette!

  SvarSlett
 13. Hei. Jeg lurer fælt på det fine bildet du viser.. Solbrillene modellen har på seg, vet du hvor de er fra? Fin inspirasjon når man drømmer om sommeren;)

  SvarSlett