tirsdag 2. april 2013

Gossip!


Viktig med godt lesestoff og energi på boks..

Jeg fikk som dere kanskje husker satt på extentions (NR1) i starten av januar til en fotoshoot, og de har holdt helt til nå. Var ikke klar for å kvitte med med de enda, så jeg "heiste" de opp igjen hos Ida på Gossip på frogner i dag. Denne gange klippet hun de til også, så nå er alt håret like langt, men bare ekstra tykt og fint! Det er sååå goodfeeling og kan virkelig anbefales!
stylemag

8 kommentarer:

 1. Hei! Du har alltid så fin brunfarge i ansiktet ditt, så gyllen og naturlig - lurer på om du bruker selvbruning i ansiktet også? :) Har til nå bare prøvd et par forskjellige billigprodukter (loreal) og har fått uren hud av disse. Har du opplevd det samme, eller har du noen produkter du vil anbefale eventuelt? :) takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. JHei! :)
   Jeg tror at hva huden reagerer på er veldig individuellt, men jeg har aldri fått uren hud av selvbruning selv om jeg bruker det ansiktet.. Jeg bruker enten SunSpa eller Natural Tan. ;)

   Slett
  2. Jeg bruker også sunspa og har aldri fått uren hud:-) Fikk veldig uren hud av X-tan og St. tropez:-)

   Slett
 2. Tusen takk for svar ! :-)

  SvarSlett
 3. jeg syns extensions er juks. er jeg gammeldags eller kjip da? :)

  SvarSlett
 4. fresh på håret. Må ta meg tid til det samme snart selv:) liker valg av lesestoff. Hos frisøren med style!:)

  SvarSlett
 5. Hei du! Er det Great Lengths extensions du har? Jeg lurer på hvordan feste det er på de? Er det teip eller sånne små kuler? Har håret ditt blitt slitt av disse? pliiiise svar :):)

  SvarSlett