fredag 9. august 2013

Girls who lunches // Designers RemixI og med at jeg ELSKER Designers Remix og Charlotte Eskildsen var stemningen på topp da vi i går var innom showroomet deres i københavn for å velge oss ut klær før kveldens visning. Endte opp med litt ekstra shopping fra den fantastisk fine høstkolleksjonen også gitt.. Vil vise dere senere! 
stylemag

3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg elsker bloggen din, antrekkene dine og jobben du gjør! :-) det jeg lurer på, er: Er du utdannet frisør? Ønsker selv å bli stylist, og har funnet den perfekte (?) linje på norsk fotofagskole; makeup&styling. De legger like stor vekt på sminke, klær og hår uten klipp. Et stort pluss der er å ha gått frisør føsrt, og de søkerne vil bli prioritert. Men nå har det seg sånn at jeg er 22, har ei datter på 3 og holder på å gjøre ferdig vgs på nett, så jeg har ikke all verdens tid og tålmodighet til å først bli frisør, for så å søke den fagskolen.

  Er du stylist uten frisørkompetanse, er det jeg egentlig lurer på?

  Igjen, du er et stort forbilde for meg :-) Hilsen Silje Therese Bjerken

  siljebjerken@gmail.com

  gjerne svar på mail, hvis du orker å ta deg tid til det :)

  SvarSlett
 2. Hei vakre Hedda! Hvilken str prøver du i designers Remix jakka? Og hvor høy er du? Syns du er så pen når du har høye hæler på!! :)

  SvarSlett
 3. Hei! Hvilken står har du på jakka? Kjempefin!

  SvarSlett