mandag 5. august 2013

Gul leo

Silkeskjorte - Acne // Skjørt - Hjemmelaget av en gamel kjole // Veske - Balenciaga // Boots - Studio G12 
FOR en dag..! Skulle ønske jeg kunne dele hva jeg har gjort med dere, desverre er fortsatt er ting litt hemmelig.. Men gøy er det!! I morgen har jeg en stor shoot, og torsdag reiser jeg til København for fashionweek. Loads of more fashionupdates on its way… 
xoxo
stylemag

3 kommentarer:

 1. Gult kler deg godt! Drømmer om Acne-plagg

  SvarSlett
 2. Fashioncherry! Jeg følger bloggen din jevnlig. Jeg er ikke en bloggejente og kan med hånda på hjertet si at jeg misliker de fleste blogger hvor det eneste jeg ser er pinnestrek-jenter med trutmunn som sier de lever sunt på gress, blader og algevann. Vel, du har en FANTASTISK stil, en nydelig kropp, et vakkert smil, en naturlig glød og ut ifra det inntrykket jeg har fått av deg er du en god rollemodell. Takk for at du gir av deg selv, din tid og ikke forandrer deg til en sær blogg-skapning som ingen kan måle seg med. Jeg liker deg himla godt!

  Klem fra cherry-fantast!

  SvarSlett
 3. Hei Hedda!

  Mitt navn er Helene Jørum, og jeg er prosjektleder i "Kjole for Skole", kjoleforskole.no.

  Vi samler inn kjoler til en auksjon som skal holdes 23.9 i HP Norges lokaler på Fornebu, og pengene fra auksjonen vil gå til organisasjonen cigiitmanyatta.no som skal bygge en internatskole for jenter i Kenya.

  Hvis du er interessert i å vite mer, eller ønsker å donere en kjole, ta veldig gjerne kontakt med meg på mail helenejorum@yahoo.com.

  mvh Helene :)

  SvarSlett