tirsdag 12. august 2014

F.A.C.I.A.L // V by Sonia Wigert // -30%
Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden min. For det første så er det vakkert med en glødende og frisk hud, og for det andre så vet jeg at jeg kommer til å være veldig takknemlig for at jeg har tatt godt vare på den når jeg blir litt eldre og sikkert gjerne skulle ønske jeg så ut som jeg var litt yngre… I helgen var det bryllup og for å få litt ekstra glød og freshe meg opp dro jeg til V by Sonja Wigert dagen før. Normaltsett pleier jeg å ta en "greenpeel", men for å ikke bli rød i fjeset til den store festen tok jeg en Exuviance peeling med milde fruktsyrer som gir glød og fjerner små urenheter, etterfulgt av innslusing av fuktighet med hydradermie og en maske som glatter ut huden og gir masse fukt. Dette er en F.A.N.T.A.S.T.I.S.K behandling som er verdt hver krone! Jeg har prøvd ut ulike terapauter og alle er kjempeflinke!

 Nå sist var jeg hos Monica som er ny hos V by Wigert. Hun ønsker i den annledning å gi alle mnie lesere rabatt på 30% ved å bestille behandling hos henne. (Oppgi  "fashioncherry" ved booking)
Jeg anbefaler sterkt å benytte seg av det!!! 

HAPPY FACIAL, xoxo Hedda! <3 
stylemag

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Du har alltid så fresh og fin hud, hvilke produkter bruker du? Tenker da helst på rens, kremer o.l :)

  SvarSlett
 2. heisann! ser du har noen nydelige øredobber fra lola`s projekt. lurer på hvilke du har? er det de lange (20mm) eller de korte (12mm)? og er det de i sølv eller gull etc? setter stor pris på svar;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Hedda!!

  SvarSlett
 4. Gjelder rabatten alle typer behandlinger? :)

  SvarSlett