søndag 10. august 2014

Ice blue from TSHKjole - TSH (lånt) // Veske - Chanel // Sko - Zara // Briller - Marc Jacobs lånt fra krogh OptikkI går var det duket for bryllup! Isabel Ødegaard og Christian Skolmen giftet seg i Ormøya Kirke og festen var på The Thief! En dag full av romantikk, humor, feststemte mennesker og vakre omgivelser. Skal vise flere bilder fra bryllupet og av Isabel senere. Kjolen min har Tina Stefenakk Hermansen (TSH) sydd til meg for anledingen. Hun er verdt et besøk om du skal noe spesiellt! I showroomet hennes på frogner tilpasser hun klær til alle anledninger. Hun syr, designer og inspirerer til å kle seg til å kle seg i noe som ingen andre har. Ingen ting er umulig for Tina... Helt rå dame! 


stylemag

17 kommentarer:

 1. Såå fint antrekk!!! Du er vakker :)

  SvarSlett
 2. Svar
  1. hehe, jeg vet. det minner i fargene.. Tar det som et kompliment :)

   Slett
  2. Det var absolutt ment som et kompliment:) du var kjempefin:)

   Slett
 3. For en drøm av en kjole <3 Helt nydelig!

  SvarSlett
 4. Perfeksjon! Og håret - elsk smelsk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Håret ble fikset på Gossip <3

   Slett
 5. Fargen kler deg helt fantastisk, men den kjolen ser ut som noe fra JJ house...

  SvarSlett
 6. Veldig fin farge til deg, og du ser fresh ut. Kjolen har absolutt potensiale og ser ut som en god ide. Men den ser ikke skreddersydd ut (den ser for stor ut, og det så litt anstrengt ut uten BH).

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har rett i at den var litt for stor.. Litt anstregende til tider å holde den oppe utover kvelden… Men, det kunne jeg kke forutse. Får bare lære av det til neste gang… ;)

   Slett
  2. Hehe du ser uansett smashing ut som vanlig. Jeg ser nå at kommentaren virker veldig streng, og det var ikke meningen. Du er heldig som får designet klær som er unik og passer deg spesielt. Det er et privilegium enhver jente kan lære å like :-)

   Slett
 7. Veldig fin som vanlig:) nydelig brunfarge etter sommeren. Hvis du har brukt selvbruner i tillegg så kom gjerne med tips:)

  SvarSlett
 8. Enig i det meste som skrives :) fantastisk flott farve til deg og kjolen er flott den hadde den bare passet. Den er for stor og det ser rett og slett ut som du har saggepupper og det vil da ingen jente ha.

  SvarSlett