lørdag 17. januar 2015

The lovely IRO dress





Da jeg stylet Tone til Elle-festen i år hadde hun på seg en nydelig kjole fra IRO. Den fikk masse oppmerksomhet, men var ikke å få tak i, siden den er fra vinter kolleksjonen til Iro. God nyhet til alle som siklet på kjolen er at den nå er å finne i butikk. Du finner den HER! Den er faktisk superfresh til svarte strømper eller trange skinnbukse også, om man vil bruke den i vinter halvåret. Selv har jeg bestillt meg den samme bare i kort og hvit. Finnes HER! Sykt fresh den også..


Ps: Bare å spørre meg om klær, merker og styling om dere lurer på hvor dere finner produkter o.l Så skal jeg prøve å hjelpe så godt jeg kan.


stylemag

7 kommentarer:

  1. Kan du ikke lage et innlegg om hvilken sminke du bruker for tiden? Du er alltid så fresh!!! :))

    SvarSlett
  2. Ja det kan jeg gjøre!!:) kommer til uken. Supert med innspill :):):) ha en fin søndag!!!

    SvarSlett
  3. Hei Hedda! Har spurt før, men prøver igjen ;)
    Er det noen plasser i Oslo man kan kjøpe den Bodaskins-skinnjakken?
    Og hvilken str har du? Finner ingen butikker der den selges, så vurderer å
    bestille fra nettsiden deres, men er så usikker på str.. Hadde vært supert med svar!! ;)
    Ha en fortsatt fin kveld!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Ane :)
      Jeg har bestillt min på nettet. De syr den etter bestilling etter hva jeg har skjønt.. Jeg har strl 38 og syns den er trang nok..;) De er ganske små i strl. Men veldig veldig fine!!! God kveld til deg også . Klem Hedda

      Slett
    2. Okei.. Tusen takk for svar ;)

      Slett
  4. Ååh ¨jeg liker at du blogger om slike ting og. Ikke bare antrekksbilder! :-) Jeg kunne virkelig tenkt meg en "guide" til hva man bør ha i garderoben sin. Er elendig på å kle meg synes jeg...Du får det til å se så lett ut!

    SvarSlett
  5. hei fine Hedda:)
    har lenge prøvd å finne ut hvor den hvite blonde kjolen som tone har brukt endel i det siste er fra, men finne det ikke noen plass. Vet du hvor den er fra?

    SvarSlett