mandag 9. februar 2015

In my makeup bag!
Da har jeg endelig fått somlet meg til å lage et innlegg om hvilken sminke jeg bruker! Min egen sminke er litt sånn halvtom og ikke så fresh på bilder, men jeg klarte å finne alt i produktbilder og linke direkte til siden man kan kjøpe det. Enklere blir det ikke! Alle disse produktene er mine basic produkter som jeg ALLTID har med meg! Prøver så klart nye ting innimellom,  men ingen ting slår disse! Det er mine absolutte musthaves!!! Ps. det er riktige fargekoder på linkene, men husk at dette er fargene jeg bruker og ikke sikkert de som passer best til dere. 
(men de er ganske nøytrale, så passer til mange)

Du finner den her!!!

Du finner den her!!!

Legg til bildetekst

Du finner den her!!!

Du finner den her!!!

Du finner den her!!!

Du finner den her!!!

Etter å ha prøvd Tone sine koster en gang vi var på tur, fant jeg ut at det var mye viktigere for en pettfritt resultat enn det jeg hadde trodd.  Hele det komplettet settet finner du her. 
Du finner det her!!!Og aldri en dag uten denne. Jeg elsker kokos. Det lukter fresht året rundt, og ingenting i hele verden gjør huden så deilig og myk som denne. Har brukt den side jeg gikk i 6.klasse...

Du finner den her!!!


stylemag

4 kommentarer:

 1. Fine, fine Hedda! Jeg har nettopp flyttet til Oslo og lurte på om du har tips til hvor det er bra å ta ansiktsbehandlinger, threading (med unntak av Hamelten der det er 2 års ventetid.. ;) ) Har prøvd å google det, men finner ingenting nyttig. Håper på svar. Digger deg! :)

  SvarSlett
 2. Så fint at du deler! Kan jeg spørre om du kombinerer chanel foundation med den fra glominerals? Vil du si den dekker bedre enn den flytende? Jeg vil også ha hud som deg;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kommer litt an på.. Men det går veldig fint å bruke de sammen. Da blir det et enda litt jevnere og mattere resultat. Om kvelden hvis jeg skal ut så bruker jeg begge. på dagen holder det med en av de.. Jeg veksler hele tiden.. :)

   Slett
 3. Hei.
  Jeg har lyst til å prøve pressed base fra glominerals. Bruker du honey light til både sommer og vinter? :-)

  SvarSlett