søndag 8. februar 2015

Whiiiiite smile!God søndag! For de av dere som følger meg på snap, så dere at jeg var på CosmoBeauty på torsdag og bleket tennene. Tok med kjæresten min også jeg. Han har snust i over 12 år så jeg tenkte det var på tide.. Dette er resultatet! Jeg hadde ikke trodd at de kunne bli noe særlig mye hvitere, men jommen ble de det!!! Jeg er superhappy og tenkte å gjøre det samme for dere! Behandlingen koster 4800,- men alle som bestiller time og hilser fra meg får det til 1200,- Det synes jeg er et helt sinnsykt bra tilbud! Det tok under 1 time og er godkjent i Norge. 

Happy whitening peeps! 

                                  FØR:                         ETTER:   


Look-at-my-teeth-selfie..
stylemag

12 kommentarer:

 1. Jeg følger deg på Snap! Og jeg synes det er såå gøy å få snap av deg :-D Men en ting jeg lurer på, og som jeg har lurt på mange ganger,men ikke våget spurt om, er om du ikke har to barn? mente å ha sett det før nemlig. Og du snapper jo alltid bare av jenta di, og det virker som om det er bare hun som er med på turer? Jeg har jo ikke noe med det såklart, men legger som sagt merke til det. Og lurer på om det er mer stas med jente? For jeg er guttemamma til tre og synes det er sååå stas med gutter (såklart). Ikke ta dette som kritikk du, for det er det absolutt ikke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke så stas å bli fotografert og snappet av mamma´n sin når man er gutt på snart 7 år..Dessuten er han litt sjenert. Derfor synes jeg ikke jeg skal utsette han for mer eksponering enn nødvendig. Mathilde på 5 synes det er sååå gøy å vise seg frem og bli tatt bilder av o.l Litt mer en jentegreie rett og slett.. :) Men jeg velger bevisst å ikke vise noen av barna for mye. Det er ikke noe mere stas, eller noen forskjell på gutter og jenter. Matheo er min første fødte og kunne ikke vært mer spesiell for meg! <3 Han er verdens beste gutt!!! Man favoriserer ikke barna sine. Uavhengig av alder og kjønn.

   Slett
  2. Alle mulige slag syke ting skal man være nødt til å bli spurt om når man er en offentlig person. Det er for meg helt uforståelig at noen kan tenke at de er berettiget til å ha en mening eller oppfattelse av en kvinnes utøvelse av morsrollen basert på hva som deles på sosiale medier. Du, anonym, hadde nok vært best tjent med å fortsette å ikke våge å spørre om dette. Å slenge på en kommentar om at det ikke er ment som kritikk når man er så frekk at man antyder noe sånt virker bare mot sin hensikt.

   Slett
 2. Heisann:)
  Hvordan går det utover emaljen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror ikke det skal være noe problem, men jeg er ikke ekspert så dette må du spørre noen andre om. Det er jo selfølgelig ikke det beste å gjøre mot emaljen.. Man må netsen velge det selv.

   Slett
 3. Hei Hedda! Vet du hvor lenge denne kampanjen gjelder? :)

  SvarSlett
 4. Hei. Gikk inn på siden for å sjekke ut dette utrolig tilbudet. Ble du sjekket av en tannlege/tannpleier først og var det tannhelsepersonell som utførte tannblekingen? Vet du hvilken prosent de brukte på blekingen? Er litt skeptisk, men synes resultatet ble meget pent.

  SvarSlett
 5. Jippi! For et fantastisk tilbud!=)
  Har bestilt behandling til meg og søstern=)

  SvarSlett
 6. Vet du hvor lenge denne kampanjen varer? :))

  SvarSlett
 7. Ja, hvor lenge varer kampanjen? :)

  SvarSlett