torsdag 9. mai 2013

Senkveld på tv2 i morgen!

Tone: Sko - Alexander Wang // Shorts - Costume+bikbok // Genser - Vintage(Hanes) // Øredobber - Cecilie Melli
stylemag

24 kommentarer:

 1. Herlig styling! Må alltid innom bloggen din for inspirasjon!! :)

  SvarSlett
 2. Heisann, bare lurte på hvor den røde rutete skjorta til tone er i fra? Sett på instagram:) På forhånd takk for svar:)

  SvarSlett
 3. Hallo! Du vet den blomstrete toppen/kjolen eller hva det er for et plagg, hehe som tone har på seg på instagram? hvem er den i fra? Styler du henne til hver eneste idol sending?? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må da være forbanna slitsomt å få spørsmål om Tone hele tiden? Skjønner godt at hun blir lei av alle jentene som på død og liv vil herme etter Tones stil.

   Slett
  2. Mulig det er mangen unge jenter som syns det er kjekt å få vite litt om idolet deres, er vel ikke noe gale i det :)

   Slett
  3. Å ville herme etter Tone, er også en kompliment til Hedda. Må le av de som skryter av Tones stil og hvor motebevisst hun er. Ikke alle som har sin egen stylist - og en så god en også, bra jobb, Hedda! Tone ser jeg ikke helt sjarmen i - eller jo, det gjør jeg. Hun er vakker, but that's it for me:-)

   Slett
 4. Herregud, nå har Tone tacky stil, nå må du skjerpe deg dersom du skal hjelpe henne :-(

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha, oppdater deg og følg med i mote bilde a du ....

   Slett
 5. Døds kult antrekk! Herreguud så flink du er!!
  Lurer på hvor den grå genseren, og det vin rød skjerfet som Tone hadde på seg på forballkampen dere så i dag er fra, og hvilket merke det er..?

  Ha en fin uke(-:

  SvarSlett
  Svar
  1. skjerfet er i hvertfall fra Acne, og mulig genseren er den samme som hun har på seg her ;)

   Slett
 6. Hei.

  Jeg er veldig spent på om du kommer til å skrive et innlegg om den famøse bekledningen du valgte til bryllupet forrige helg? Jeg kan ikke sist huske å ha sett noen som har "crashet" et bryllup så til de grader. Og i tillegg er man stylist? Ikke helt god reklame. Kjolen var helt nydelig dog, men akk så feilplassert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes Hedda var helt smashing jeg! Så man kan vel ha feil smak ;-)

   Slett
  2. Jeg var selv gjest i det samme bryllupet og Hedda skled rett inn blant mange fine damer. Det var mange i det bryllupet med store kjoler og sterke fager. Det var ingen som tenkte over at Hedda sin var for mye. Bildene på instagrem og i VG er misvisende, det blåser på bildene og kjolen hennes ser mye "mer" ut enn det den var. Den var rett og slett bare helt nydelig! Bruden hadde dessuten et sterkt ønske om at alle damene skulle ta på seg det mest ekstravagante de kunne, og det var til æe for henne at folk valgte å pynte seg ekstra mye!

   Slett
  3. OMG!!!!!! Er det mulig!? Når ble gult og en pen kjole for mye i et bryllup? Fåreslår at du leser innbydelse, dresscode osv før du uttaler deg. Hadde du reagert om det var en helt anonym person som bar denne kjolen? Skjønnheten til Hedda er det som gjør at denne kjolen var så fin. Å det er jo vår/sommer for svingende, da kommer du ikke i en mørk og dyster kjole.
   Blir så provosert over all misunnelse som florerer når det gjelder Tone og Hedda. Kan ikke folk bare klare å beundre og være positive til folk som tørr å satse og faktisk blottlegger seg helt for at du og jeg skal bli fornøyde!?

   Ha en fin helg Hedda.

   Klem Anna

   Slett
  4. Tusen takk for det Anna! :) God helg til deg og! <3
   (og tusen takk til deg "anonym") Du har helt rett!:)

   Slett
  5. Tenkte faktisk litt det samme; snakk om å ta glansen fra bruden med så gule og iøynefallende kjoler. Det har ingenting med misunnelse å gjøre, bare hva som er vanlig normer og regler ved et bryllup:-) Når det er sagt, du så helt FANTASTISK ut, Hedda, som du alltid gjør! Digger bloggen din, men får litt noia av at det er så viktig å skaffe seg de samme klærne som Tone har på seg... Keep up the good work - du er min moteblogger-favoritt!!

   Slett
  6. Hadde det vært mitt bryllup så hadde jeg villet at ALLE jentene skulle kle seg i det vakreste og flotteste de hadde! At de strålte sammen med meg og at de følte seg vel. Ingen kan overgå en brud uansett:) Hvis man gjør det så handler det om noe helt annet enn antrekket. Du så fantastisk ut!! glem alle disse jante-lov-gamle-strenge-regler! :)

   Slett
 7. Hvor i Oslo er vintage hanes? Og hvor my kostet denne sweather'en? Veldig basic, men utrolig fin!!
  Hedda + Tone = to stk søte smukker
  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Elsker skoene!! Disse var vel ikke budsjett- vennlige :) Leter stadig etter den type sko. Er så lei av pumpsene, og savner sandaler. Håper butikkene kan få litt mer av det. Hva tror du? :)

  SvarSlett
 9. Hei Hedda. Har lest bloggen din i ca 1 år no og er hekta:) Fresh og fin stil. Du har en nydelig glød og jeg lurer på hvilken selvbruning i sunspa du bruker i ansiktet. Jeg har den med grønn topp og har akk bestilt den med orange topp. Har faktisk brukt armani foundation en god stund etter at Pernille Holmboe tipset om den på bloggen sin for ca 1 år siden. men ho brukte nr 8 og ikke 6,5, har du testet den fargen? Fant den ikke på nettet så helt tilfeldig endte jeg opp med nr 6,5 , og er superfornøyd.klem C

  SvarSlett
 10. Mariell:
  Hei! Har et lite tips til fine sommer sandaler. Jeg synes de her også er veldig fine http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-S2013/358009/1202291/LEATHER+SANDAL. Disse er som du ser fra Zara, og tipper disse er litt billigere! Hahaha :-D Jeg synes Zara har veldig mange fine sommersandaler, som er noe typ. ala disse som Tone hadde på seg :-)

  SvarSlett
 11. Herlig antrekk og utrolig kult å se inspirasjonsbildet ditt først for så å se "resultatet", veldig gjerne mer sånt, kjempegøy!!! Du er inspirerende!!

  SvarSlett
 12. Kjempe fine begge to! Er det lov å spørre om hva modellen på skoene til Tone heter? De er helt fantastiske! :)

  SvarSlett
 13. Anonym 13:01 11. Mai :
  De var kjempe fine!! :) ..men tuppene var litt for spiss syns jeg. Tone sine ser mer rundere ut, eller?

  SvarSlett