torsdag 30. mai 2013

Summer Uggs!


Kjole - Zara // Veske - Alexander Wang // Sko - Uggs
En lang, innholdsrik og deilig dagen-der-på.. Har gått med mine nye sko i 10 timer i strekk uten at føttene er slitene. Det er faktisk helt villt bra. Sagt det før, sier det igjen.. I <3 Uggs!
stylemag

14 kommentarer:

 1. Hvilken farge har du på dine uggs ?

  SvarSlett
 2. De har jeg også sett på i blått. Mannen sier blankt nei - han liker de ikke... Spørsmålet blir om jeg bare skal trosse ham - haha (som om jeg ikke gjør det stadigvekk uansett når det kommer til klær :-P)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, kjærester er ikke alltid enig i hva vi jenter vil gå med… Men jeg synes jo de er fine da.. ;) Men om det er sånn at du ikke kommer til å føle deg fin når du går sammen med han med de, ville jeg droppet det… ;P

   Slett
 3. Og de er kjøpt hvor? Veldig fine!!:):)

  SvarSlett
  Svar
  1. G12 :) Alle grensen butikkene har de :)

   Slett
 4. De klassiske vinter uggsene er jo grusomme, men de der var jo veldig fine! haha :))

  SvarSlett
 5. Kjempefin kjole, sko og veske :) Kan jeg spørre hvilken størrelse du har? Lurer på å bestille den på nett og vil gjerne ha den litt type oversized. Bruker til vanlig M, men lurte på om jeg skulle bestille L, men det er dessverre utsolgt ser jeg. På forhånd takk for at du tar deg tid til å svare :)

  SvarSlett
  Svar
  1. De har kjolen på Zara i Bogstadveien. Jeg er vanligvis en M, men XL funket faktisk :)

   Slett
 6. Hei! Så utrolig søtt antrekk! Jeg har lett på uggaustralia.com, men finner ikke skoene du har på deg. Kunne du vært søt å fortelle hvor du har fått tak i disse? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. G12 på eger eller andre grensensko butikker.. ;)

   Slett
 7. Så utrolig teit av anonym 1-2 og 3 å komme med kommentarer som dette. Hedda skriver en moteblogg hvor hun deler sine tips og triks, og ikke minst sin kunnskap. Hun har ikke en blogg for å brette ut privatlivet sitt på nett. Å komme med spekulasjoner på denne måten er jo bare helt... Har ikke ord for det en gang. Ønsker deg en flott uke Hedda! :) min er fylt opp med eksamener, snart sommer heldigvis.
  Stor klem fra Trude <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Trude! :) Du har skjønt det! :) Masse lykke til med eksamener!!!! Tenk så deilig når de er over.. ;) Stor klem Hedda.

   Slett