onsdag 1. mai 2013

Thumbs up for Toms!
Nye solbriller! Disse er fra Toms, og er mega-super-duper fine! Det som er bra med Toms, er at hver gang du kjøper et par briller gir du én øyeoperasjon til ett barn med gråstær. Du gir altså synet tilbake til barn som har behov for det, men ikke økonomi til det. Det er i land som Kambotsha, Nepal, Tanzania, Bangladesh, India, Guatemala m.fl. Krogh optikk på Majorstuen har det beste utvalget Toms briller i Oslo. Anbefaler deg å ta turen!  Les mer om det her.
stylemag

7 kommentarer:

 1. Åh, så flott at de har begynt med solbriller også! Som optikerstuden er det jo nesten obligatorisk å kjøpe seg sånne når man bidrar til å gi synet tilbake til et barn i u-land :)

  SvarSlett
 2. Ja da blir det Toms og men hvilket merke er solbrillene i innlegget under fra? På det bilde du og tone er alene på fra garasjesalget! Er det Celine du har å Ray Ban Meteor Tone har? Jeg er hekta på gode solbriller å skal nå gjøre sommerens innkjøp! Hilsen Hanne :)

  SvarSlett
 3. Det staves Kambodsja..

  SvarSlett
 4. Ved kjøp av en Toms solbrille bidrar det til 1.en synsundersøkelse, 2. en øyeoperasjon til trengende (unge eller eldre), 3. et optisk hjelpemiddel f.eks i form av en brille med korreksjon. Grå stær er en aldersbetinget øyesykdom som rammer flere eldre enn yngre mennesker. Veldig bra konsept! :D

  SvarSlett
 5. Kunne du være så snill å legge ut outfit bilde av tone fraa gårsdagsns idolrunde og fortelle hvor klærene er fra? hadde vært veldig fiiint, mihi :-)

  SvarSlett
 6. Hvordan lager du håret ditt så "casual"? er så fiiint! hva bruker du i det før du setter det opp sånn?

  SvarSlett