mandag 9. september 2013

H&M Favourites from Stylish Couples


Som jeg nevnte sist uke har Chris og jeg som ett av tre par fått velge oss ut våre favoritter fra høstkolleksjonen til H&M. De to andre STYLEmag bloggerne som er med på kampanjen "Favourites from Stylish Couples" er Maria Skappel & Andreas og Janka Polliani & Stefan. Jeg tror faktisk jeg kunne ha valgt HELE kolleksjonen siden den består av ull, skinn, og strikk, mye grove materialer og endel avantgarde pieces. 


Chris har en stil som er en blanding av sofistikert og laidback look. Han må være representativ i jobben sin som eiendomsmegler, men liker allikevel å finne noen spennende måter å style ellers vanlige klær på. Han er veldig kreativ i klesveien, og har ved flere anledninger hjulpet meg med siste finishen på et antrekk. Vi er ærlige med hverandre når det kommer til hva vi synes om den andres stil, men vi lar ikke det påvirke i for stor grad. Vi kler oss i det  vi er komfortable i og er trygge på hver vår og hverandres stil.


Høstens nøkkelplagg for meg blir store ullgensere og uniforminspirerte jakker/kåper. Begge deler kan passe inn i min garderobe og kombineres med det jeg allerede har.

Fra og med 12.september vil alle plaggene fra høstkolleksjonen være tilgjengelig i H&M sine butikker og hm.com. Det vil være egne stativ med alle plaggene som de ulike parene har valgt ut i 7 utvalgte H&M butikker i Norge; Oslo - H&M Bogstadveien 11, Karl Johan og Oslo City, H&M Galleriet i Bergen, H&M Trondheim Torg og H&M Sandvika Storsenter og H&M Kvadrat Senteret i Stavanger. Men alle H&M butikkene vil ha plaggene, så bare hør med dem hvis du lurer på noe :)

Her er noen av plaggene vi har valgt ut:

Egne linker til hvert plagg kommer så snart hele høstkolleksjonen er lansert 12.september
Men se om du finner dine favoritter på det som er ute nå for dame og herrer!:)

Det har vært så stor pågang på konkurransen min om å vinne billetter til STYLEmag nr.09 lansering og H&M Shoppingkveld torsdag 12.september! Derfor trekker jeg ut hele 20 heldige vinnere :

Vanessa Frydenborg, Hanne Haugland, Annette Eidesen, Julie Skistad, Elisabeth Westengen, Carine Hagen, Caroline Bang, Kristine Andersen, Ingvild Aasheim, Therese Johannesen, Tiril Killi, Rebecca Wiborg, Martine Lesjø, Mariahelen Austnes, By Stokke, Lise Slaattebræk, Etatdama, Hanne Strandnes, Raggy Kjartansdottir og Idar Grønli.

Gratulerer! Vinnere som la ved e-post adresse får en mail av STYLEmag snart:)
OBS: De av vinnerne som ikke la ved epost adresse må melde seg på via denne linken!

Håper dere liker hva jeg har valgt ut, og at dere tør å style det på deres egen måte!Dette innlegget er skrevet i samarbeid med H&M


stylemag

4 kommentarer:

 1. Den dobbeltknappede jakken er utrolig stilren.

  SvarSlett
 2. Mannen din ligner på Jan Thomas! Har han hørt det før?

  SvarSlett
 3. Jeg er en av vinnerne av konkurransen din, men har fortsatt ikke fått mail om eventet på torsdag. Hva skal jeg gjøre? Mailen er: julie.skistad@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Hei:)Jeg lurte på om du vet hvorfor det blomstrete kjolen ikke er blitt lagt ut nettsiden til hm?

  SvarSlett