onsdag 4. september 2013

H&M Høstkolleksjon / Favourites from Stylish CouplesFor en tid tilbake var jeg på en hemmelig fotoshoot! Jeg hadde såå lyst til å dele det med dere, men i denne bransjen er jo alt så hemmelig frem til det det skjer.. Nå kan jeg i hvert fall stolt fortelle dere at jeg er med på H&M sin kampanje "Favorites from stylish couples"! Sammen med to andre par, Andreas&Maria og Stefan&Janka, har Chris og jeg plukket ut noen av våre favoritter fra H&M sin høstkolleksjon som da vil bli lansert i HM butikker rundt om i Norge, samt på hm.com/no 12.september. Målet er å inspirere kvinner og menn til ulike stiler og antrekk!

I den forbindelse kan jeg invitere 10 av mine lesere (med følge)  til en eksklusiv lansering av STYLEmag magasinet nr.09 og shoppingkveld som holdes hos H&M Bogstadveien torsdag 12.september. Det vil bli fine goodiebags, 25 % rabatt på et valgfritt plagg og forfriskninger i glassene!

Da kan dere også få en sniktitt på "Favourites from Stylish Couples" og de plaggene hvert par har valgt ut. Også kommer vi selvfølgelig til å være der selv! H&M sin høstkolleksjon er sinnsyk fresh og jeg gleder meg veldig til å vise dere både bildene og plaggene! Det som er spennende er at hvert par har hver sin unike stil og har valgt ut så mye fint..

Har du lyst til å være med på lanseringen er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med ditt navn og den du eventuelt ønsker å ha med deg. Jeg kårer vinnerne på mandag.

Dette blir kjempegøy, håper vi sees!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med H&M
stylemag

87 kommentarer:

 1. Hei, Åh det hadde vært så moro! Jeg ville tatt med meg søsteren min. Hun humper rundt på krykker i 6 uker nå pga en kneoperasjon, så hun kunne trengt en oppmuntring.Vi elsker klær begge to, og dette er noe jeg vet hun hadde likt.

  Caroline Bang

  SvarSlett
 2. Hei!! Har veldig lyst til dette, som en overraskelse for mannen min, som er håndverker , og har vært så flink til å begynne å like å pynte seg litt
  Opp og være fresh for kona si:) han trenger også inspirasjon så han kan finne mer sin egen stil! Han er veltrent og ofrer i tillegg masse tid på å pusse opp hjemme for oss ! Han fortjener virkelig en slik kveld, sammen med kona si, som også trenger inspirasjon i en travel småbarnstid :) digger stilen din, casual, kul, personlig og enkel og ALT på en gang! Du er virkelig en inspirator !

  Klem fra Charlotte:))))

  SvarSlett
 3. Hei fine Hedda! Fulgt deg lenge og du er virkelig mitt forbilde hehe. Ikke bare i klesveien, men du virker ut som en super mamma og person også :) Første gang jeg legger igjen en kommentar på en blogg, men følte jeg ville gjøre det nå. Min samboer og jeg er begge studenter så begrenset hvor mye penger det er til overs til kles budsjettet i mnd. Dette hadde derfor vært en super overaskelse for min kjære når han har bursdag nå snart. Håper virkelig vi blir valgt :D

  Klem fra Carine Hagen :))

  SvarSlett
 4. Så utrolig kult, flinke dere er :)
  Jeg tar gjerne med meg ei venninne til Bogstadveien neste uke.

  Hilsen
  Mari Aurora

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg har lenge fulgt bloggen din, og blir stadig inspirert. Jeg har veldig lyst til å være med på denne lanseringen sammen med mannen min. :-)Linda

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så utrolig stilig konsept! Fine bilder, og jeg elska den kjolen! Jeg digger stilen din, blir mer og mer inspirert og interessert i mote etter at jeg begynte følge deg :)
  Hvis jeg hadde vunnet ville jeg ha tatt med meg kjæresten min, som jeg gjerne skulle ha kledd opp enda mer da han er så utrolig kjekk! Hihi, heeelt objektivt! men det funker dårlig på mitt studentbudsjett.. Hadde vært morsomt å vist han litt ulike klesstiler på gutter, og jeg trenger virkelig å se litt hvordan man kler seg til høsten, tviholder på sommeren!

  SvarSlett
 7. Hei. Så spennende og ikke minst flotte bilder og super stil! Dette er virkelig noe jeg kunne tenkt meg å ta med min gode venninne Camilla på for å få en langt på overtid jentekveld! Hva er vel bedre enn mote, shopping, en god venninne og bobler i glasset!

  Hilsen fra Trude

  SvarSlett
 8. Åh, så koselig! Dere er et skikkelig fint par :-)

  Jeg vil gjerne ta med meg min fantastiske og stilfulle kjæreste gjennom 1 og 1/2 år, Henrik Holth. Vi er begge veldig interessert i mote, kanskje han mer enn meg til og med (haha!). Hadde vært så utrolig gøy å ta han med :-)

  Hilsen Julie Skistad

  SvarSlett
 9. Det hadde vært kjempegøy å være med på! :D Har en venninne som har bursdag den dagen, kanskje hun ville vært med! Uansett, så sykt bra dere ser ut <3

  SvarSlett
 10. Dette høres kjempeartig ut! Jeg vil gjerne være med!! :-D Hilsen Kari Fjøsne

  SvarSlett
 11. Hei. Jeg vil gjerne være med, og tar gjerne med med min kjære Stephen. Det hadde vært gøy å få litt høst inspirasjon. Hilsen Elena

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. jeg vil gjerne være med! Er ikke sikker på hvem jeg ville tatt med, men gøy hadde det blitt uansett! Dere så utrolig fresh ut forresten!

  SvarSlett
 14. Jeg vil veldig gjerne på shoppingkveld, og hvis jeg får være med så tar jeg med meg søsteren min!

  Ingrid

  SvarSlett
 15. Å, alltid ønsket å få vært med på en lansering. Jeg ville tatt med meg min beste veninne Ingrid.

  Hilsen Elise

  SvarSlett
 16. Så kult! Tar gjerne med mannen på dette så kan han også bli inspirert før kles-høsten.

  Ingrid

  SvarSlett
 17. Så moro, gjetter dere alle har plukket ut mye lekkert! Prøver lykken og ønsker å ta med meg ei venninne om jeg er så heldig å få være med - mannen er ikke så glad i sånt;) Ha en strålende dag! Hilsen Camilla

  SvarSlett
 18. Hei. Venter spent på HM sin høstkolleksjon selv - gleder meg til å fornye garderoben for sesongen vi nå går inn i. Kunne tenkt meg å tatt med mannen min- Erlend Røed- dersom jeg er så heldig å bli trukket ut. Gleder meg til å se hva dere har plukket ut!

  Mvh Annette Eidesen

  SvarSlett
 19. Så gøy med inspirasjpn fra et så flott par :) Jeg ønsker veldig å få komme på dette eventet og tar med en venninne eller venn :)
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 20. Så gøy med inspirasjpn fra et så flott par :) Jeg ønsker veldig å få komme på dette eventet og tar med en venninne eller venn :)
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 21. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 22. FOR et kledelig par da! :-) jeg ønsker meg veldig å få være med på lanseringen, gjerne sammen med min snille venninne.

  SvarSlett
 23. Hei Hedda :) jeg ville gjerne tatt med meg min gode venninne, Charlotte. Vi er to 19 år gamle jenter som nettop har flyttet til oslo som studenter. Vi er shopping-gale og har alltid vært og er veldig interessert i mote, derfor vi følger bloggen din og selvfølgelig instagrammen din :)
  vi hadde blitt utrolig glade hvis du valgt oss.
  Mvh Lone Oxholm

  SvarSlett
 24. Når jeg leste dette fikk jeg lyst til å ta med meg en venninne som har tre små barn og som trenger en slik kveld. Hadde vært topp om jeg kunne overrasket henne med dette :-) Mvh Aline

  SvarSlett
 25. Jeg har veldig lyst til å være på eventen. Er veldig opptatt av mote og klær, så dette ville passet supert! Jeg ville tatt med meg veninen min Vilde!

  Hilsen Ingvild Aasheim

  SvarSlett
 26. Jeg har veldig veldig lyst til å dra på dette eventuelt. Har hatt shoppestopp i 6 mnd og dette hadde vært så gøy å få vært med på, nå som jeg faktisk får lov til å shoppe.jeg hadde tatt med meg kjæresten min som også trenger å fornye garderoben litt :)

  Hilsen Kristine Andersen

  SvarSlett
 27. Må bare melde meg på denne konkurransen! Ville virkelig blitt et lys i en ellers så travel studiehverdag! Jeg hadde tatt med meg mine gode venninne Kristin. ;)

  SvarSlett
 28. Og OM dere er stylish´e også da! Om jeg hadde vært så heldig å bli plukket ut, ville jeg gjerne ha tatt med meg storesøsteren min. Hun har nylig blitt småbarnsmor og fortjener absolutt litt hverdagsluksus som dette :) Dessuten hadde det vært en kjempekoselig ting å gjøre sammen! Krysser fingre og ben!

  SvarSlett
 29. Hei Hedda!
  Jeg vil gjerne være med på lanseringen. Går på moteskole på SoFi i Oslo og er over gjennomsnittet glad i mote, så hadde vært gøy å vært på en første lansering!
  Jeg ville tatt med meg bestevenninnen min Renate, som går i klassen min på SoFi.

  Hilsen Christine Evjen Oskasin

  SvarSlett
 30. Dette høres supergøy ut, jeg hadde lyst til å ha med meg lillesøsteren min :) Hun fortjener en koselig kveld i hyggelig selskap.

  SvarSlett
 31. eg vil, eg vil eg vil :) hilsen en hoppende glad Bergenser som ville selvfølgelig tatt med (i mine øyne) verdens Beste kjæreste :))

  SvarSlett
 32. Høres kjempegøy ut! Jeg vil gjerne ta med bestevenninnen min:) hadde vært kjempegøy å få gjøre noe sånt sammen:):)

  SvarSlett
 33. Hei, har fulgt bloggen din siden jeg så bildene i Costume av deg og den helt fantastiske Ted Baker kjolen (som jeg forøverig har gjort alt for å få tak i, men den finnes bare i hvitt igjen..). Kunne godt tenke meg å være med på shoppingkveld, og ville tatt med meg min fine venninne Torhild (som er en superfräsh trebarnsmamma med finanskarriere..). Hilsen Connie

  SvarSlett
 34. Coolt! Kjæresten min og jeg vil gjerne være med ;-) ;-)

  SvarSlett
 35. Dette er det jo klart jeg vil bli med på. Jeg vil ta med mannen som en oppmuntring mitt i eksamenstiden hans, og som en takk for den uendelige støtten han har vært da vi fikk en kolikkbaby i sommer, og jeg holdt på å gå til grunne i all skrikingen. Han har gått langt utover sine "plikter" som far når det gjaldt å stille opp og avlaste. Nå er det hans tur til å kunne få bli med på noe gøy (selv om jeg skal innrømme at dette ville vært supergøy for meg også :-))

  SvarSlett
 36. Åh, som jeg likte disse outfitene dere par hadde plukket ut! Falt spesielt for jakkene dere hadde plukket ut, lekkert og elegant! Perfekt for julebord sesongen! Om jeg er så heldig å plukkes ut, tar jeg med meg en vennine. Min samboer er desverre opptatt med kveldsskole på torsdager....

  SvarSlett
 37. Hei. Høres veldig hyggelig ut. Jeg har lyst til å ta med meg min datter på lanseringen. Det hadde vært en fin overraskelse

  SvarSlett
 38. Så utrolig gøy! Jeg tar gjerne med meg samboeren min:) Mvh Ida Hauge

  SvarSlett
 39. Hei, dette høres gøy og spennende ut og jeg blir gjerne med på shopping! Tar med meg min gode venninne Caroline.
  Hilsen Maria

  SvarSlett
 40. Woop woop!!
  Jeg fikser barnevakt og tar med kjæresten min Anders! ;-)

  SvarSlett
 41. hei hedda :)
  om jeg får være med hadde jeg tatt med meg kjæresten min alexander, han jobber hele tiden med skolen og studiene sine slik at han aldri får kjøpt seg noe nytt. jeg syns litt synd på han...
  litt inspirason til han og noe nytt i klesskapet tror jeg hadde hjulpet han :)
  Klem Carina

  SvarSlett
 42. Hei, jeg folger bloggen din fra Bergen, og vil veldig gjerne komme til Oslo for en flott kveld med shopping.Jeg tar med min mann for en barnefri helg...
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 43. Hei Hedda!
  Jeg vil veldig gjerne ta med kjæresten min (Henrik) som trenger en høstoppfriskning i garderoben.
  Mvh Helle

  SvarSlett
 44. Åååh, det hørtes gøy ut :) Det vil jeg veldig gjerne, ønsker da å ta med veninna mi- Silje :)
  Mvh Kathrine W.

  SvarSlett
 45. Høres fantastisk ut! Vil gjerne ta med venninnen min Kristine :-) Hilsen Cicilie

  SvarSlett
 46. Så gøy :) håper jeg er den heldige som får oppleve dette med min nye arbeiskollega Elisabeth :) vi gamlecsjeler som fant hverandre første dag på jobb :)

  SvarSlett
 47. Hørtes utrolig gøy ut! Jeg og min kjære vil :)
  - Martine

  SvarSlett
 48. Hadde vert supert å få anledning til å bli med på dette! Det er en helt spesiell person som eg kunne tenkt meg å tatt med på dette eventet! :)

  SvarSlett
 49. Jeg vil veldig gjerne bli med!! Vil ta med meg min beste venninne :)

  Rebecca

  SvarSlett
 50. Jeg vil veldig gjerne være med!
  vil ta med meg en god venninne (:
  - Ida Grønli

  SvarSlett
 51. Så gøy! Jeg er GJERNE med :-D Vil gjerne ta med meg min venninne Elise hvis jeg blir trukket ut :)

  SvarSlett
 52. Herlig! Så gøy at dere stilte opp som par! Ønsker Såå gjerne å være med på en sånn happening med min kjære og beste venn Thomas. Mvh Hilde Jacobsen

  SvarSlett
 53. FANTASTIK!...Så stilige bilder av dere!..blir inspirert allerede ;) , jeg vil veldig gjerne med og tar med med min kjære venninne Yvonne som er min personlig fashion-guru ;)
  Mvh
  Raggy ;)

  SvarSlett
 54. Cecilie Andersen Sæterlid5. september 2013 kl. 10:03

  Hei!

  Jeg vil VELDIG GJERNE være med på dette og da vil jeg ta med mannen min og sønnen vår. Jeg sliter ennå med sterk fødselsdepresjon, 4 måneder etter fødselen i Singapore. Mannen min har en fantastisk jobb som gir han mulighet til å ha hjemmekontor og være hjemme med meg og sønnen vår. Sammen jobber vi for at jeg skal klare å fungere normalt i hverdagen og være alene med sønnen min..!

  Det hadde vært en herlig pause å få bli med på dette arrangementet!!

  Hilsen Cecilie

  SvarSlett
 55. Jeg vil veldig gjerne være med på dette :):):) Tar med meg samboeren min dersom jeg blir trukket ut :) Han er gymlærer og trenger en ny garderobe :P

  SvarSlett
 56. Malene Victoria Benterud5. september 2013 kl. 11:54

  Hadde vært så gøy å vært med på noe slikt! Nydelige plagg :)
  Om jeg skulle være hedlig å bli plukket ut vil jeg ha med meg verdens beste Martin Holst. :)

  SvarSlett
 57. Ååå vakre! Så mye vakkert! Denne nybakte tobarnsmoren kunne ønske seg et touch av mote igjen sammen med venninnen som jeg får litt for lite tid med om dagen! <3

  SvarSlett
 58. Jeg kommer fra Tromsø på foretningsreise til oslo sååå Dette ville vært råå kult å være med på. Når man først kommer til stor byen :))

  SvarSlett
 59. Hei Hedda.
  Dette kunne jeg virkelig tenkt meg å få blitt med på:) Syntes du har en kul og laid back stil og er spent på høstkolleksjonen til HM og hva dere har plukket ut. Tar gjerne med meg en god venninne og kan i den forbindelse få inspirasjon til noen kule antrekk til samboeren min som jeg tviler jeg får med meg hehe;)
  Ha en god helg.
  Hilsen Camilla.

  SvarSlett
 60. jeg har kjempelyst!!! Mvh Marianne S. Løken, tar evt med min mann Audun.

  SvarSlett
 61. DETTE HADDE VÆRT MIDT I BLINKEN!
  trenger hjelp da jeg har grodd meg fast i kjedelig vetikkehvajegkangåmedstil og min mann som har tatt av seg mange kilo og trenger en oppgradering i klesskapet!
  LOVE YOUR STYLE, så dette er ikke feil :)
  :) ra Christine

  SvarSlett
 62. spennende konkurranse:D jeg ville hatt med min supre kjæreste christian! hilsner fra oda

  SvarSlett
 63. Andrea Johansen Rue5. september 2013 kl. 16:13

  såå gøy! jeg ville tatt med min supre venninne Madeleine! :)

  SvarSlett
 64. Ååå, så digg! :):) hadde vore kjempekjekt å blitt trekt ut!! Ville da tatt med meg venninda mi Tomine :)
  MVH Sara Tangedal :)

  SvarSlett
 65. Må melde meg på jeg å :) Noe som passer for to damer på 30pluss - som ellers bare går i statens klær. Alt som kan være med på å gi noen tips og råd til andre antrekk enn joggebuske er et kjærkommet innslag. :)

  Jeg hadde definitivt tatt med min kollega Gunn Hege! :)

  SvarSlett
 66. Det hadde vært veldig kjekt å fått være med på!:)
  Jeg ville gjerne tatt med meg ei venninne; Karianne!

  Mvh Lise

  SvarSlett
 67. Det hadde vært veldig kjekt å fått være med på!:)
  Jeg ville gjerne tatt med meg ei venninne; Karianne!

  Mvh Lise

  SvarSlett
 68. Gratulerer så masse gleder meg til og se mer av det. Da jeg har vært i London det siste året vil jeg bruke denne muligheten til og ta med meg lillesøsteren min :)

  SvarSlett
 69. Det hadde vært veldig spennende å få vært med på :) Navnet mitt er Elisabeth Samuelsen og hvis jeg blir valgt ville jeg tatt med min gode venninne Veronica Johansen. Vi er begge 25 år og ønsker veldig gjerne å få være med på denne lanseringen :)

  SvarSlett
 70. Jeg ønsker å ha med meg en venninne som er like moteglad som meg. Hadde vært en gøy opplevese å ha sammen! Jeg krysser fingrene

  SvarSlett
 71. ja gjerne! Tar med kjæresten, Kristoffer.

  SvarSlett
 72. Jeg har veldig lyst til å være med! Den jeg ønsker å ta med er min kjære søster:)

  SvarSlett
 73. Så gøy! Høstkolleksjonen ser veldig flott ut!
  Hvis jeg skulle være heldig å få bli med ville jeg tatt med min venninne Monica!

  SvarSlett
 74. Det hadde vært super gøy!!! Håper jeg er en av de heldige! :-) Tar med meg ei god venninne.
  Mvh. Åse Booth

  SvarSlett
 75. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 76. Jeg og kjæresten min er begge interesserte i mote (han nesten mer enn meg :) ) og vil gjerne være med. Hilsen Rebecca

  SvarSlett
 77. Åhhhhh, jeg vil så gjerne ha "kloa" i den fine jakken du har på det øverste bildet.... Har et sterkt ønske om å bli den heldige "vinner" av å få lov til å bli med på dette.... Pliiiis :-) :-)
  Også vil jeg gjerne få lov til å ta med min 18 år gamle sønn..... Er det lov?!

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 78. Bestevennen min Christian og jeg har veldig lyst til å komme, vi trenger begge litt inspirasjon til høstgarderoben og er begge fan av HM sine plagg :-) :-) Hilsen Tiril Killi

  SvarSlett
 79. Weeee, jeg vil vinne. Du inspirerer meg så mye.
  Ønsker å ha med meg en venninne som har vært gjennom mye tungt det siste året.
  Hadde vært perfekt å kunne gi henne dette :-)

  SvarSlett
 80. Bestevennen min og jeg følger bloggen din og blir stadig inspirert! :) Det vil være stas å være med deg på H&M-prosjektet! Dette blir så bra! Hilsen Tanja

  SvarSlett
 81. Så moro! Jeg og en veldig god venninne har lyst til å være med :)
  Hilsen therese_sj@hotmail.com

  SvarSlett
 82. Jeg vil gjerne ta med meg mannen min, som gjør alt jeg kan for å få litt inspirert gjennom min lidenskap for mote. Han er jeger og elsker skogen, derfor er ofte hans antrekk camo- eller mosegrønn-preget. Hjelp! Mitt navn er Hanne (25), min mann heter Morten og hjelpen kan sendes til hannehaugland@mail.com

  SvarSlett
 83. Jeg vil gjerne ta med meg mannen min, som gjør alt jeg kan for å få litt inspirert gjennom min lidenskap for mote. Han er jeger og elsker skogen, derfor er ofte hans antrekk camo- eller mosegrønn-preget. Hjelp! Mitt navn er Hanne (25), min mann heter Morten og hjelpen kan sendes til hannehaugland@mail.com

  SvarSlett
 84. Så utrolig gøy! Hadde jeg vært den heldige, ville jeg tatt med min kjære mamma, da det hadde vært en koselig opplevelse! :-) Dessuten er vi begge interessert i mote, og høstkolleksjonen ser kjempefin ut!
  va-fry@online.no

  SvarSlett
 85. Perfekt anledning til å oppgradere høstgarderoben, jeg er klar!! :-)
  Martine P

  SvarSlett
 86. Perfekt anledning til å oppgradere høstgarderoben, jeg er klar!! :-)
  Martine P

  SvarSlett
 87. Perfekt anledning til å oppgradere høstgarderoben, jeg er klar!! :-)
  Martine P

  SvarSlett