fredag 27. desember 2013

A walk down the memory lane..
 Mine kjære lesere!

Tusen takk for at dere har fulgt meg i året som har gått! Det har for min del vært et veldig spesielt år. Det har vært ekstremt innholdsrikt, fint på mange måter, vondt på mange måter, veldig godt innimellom, utfordrende og lærerikt. Det er jo sånn det er i livet. Ingen dager er like, vi vet ikke hva som kommer til å skje oss og hvordan vi vil reagere på hendelsene som treffer oss, men alt vi opplever og alt vi må ta stilling til er med på å forme oss til de vi er i dag. Jeg er en positiv sjel og velger alltid å fokusere på det positive i en situasjon fremfor det negative. Hvis jeg skal være helt ærlig så kan jeg si at det er min beste egenskap. Det betyr ikke at det ikke skjer negative ting i livet mitt, for det gjør det, men det er hvordan man takler utfordringer og håndterer virkeligheten som spiller en rolle for hvordan livet blir videre. Jeg har erfart og lært noe veldig viktig, og det er at det er forventningene om hvordan ting skulle være som ødelegger mest for oss. Ønsker dere fortsatt en riktig god jul og en fantastisk nytt år! Og husk; 
et negativt sinn vil aldri gi deg et positivt liv.
stylemag

8 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Jeg håper du har hatt en fin jul, og får et godt nytt år!

  Jeg har ikke fulgt bloggen din så veldig lenge, men jeg synes bloggen din er veldig fin!
  du viser flotte antrekk og du er en inspirasjon for meg, og sikkert veldig mange andre<3 Det er dumt du får noen negative kommentarer her og der, for jeg skjønner ikke hvilke grunn de har for å gjøre det..
  Håper du forsetter å blogge i lang tid, for jeg har ihvertfall tenkt til å følge den så lenge du holder på :)
  stå på, og forsett å vær deg selv<3

  SvarSlett
 3. Her var det utrolig mange fine antrekk. Jeg kommer klart til å følge deg videre inn i det nye året. Ønsker deg et godt nyttår Hedda! Har blitt inspirert av deg til å forandre litt på garderoben min, så jeg gleder meg til å se nye antrekk :)
  God nyttårsklem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Jeg tror du er en veldig bra dame!! Godt nyttår, ønsker deg alt godt for 2014!

  SvarSlett
 5. Elsker bloggen din!!! gir meg så mye inspirasjon. Og ikke minst klesstilen din... love it :)) lov å fortsette å blogge i lang tid fremover :) håper du får et godt nytt å pena. :)

  SvarSlett
 6. Hei hei :-) Igjen, du har den deiligste klesstilen!!! Jeg ønsker meg så veldig en slik caps som du har på et av antrekksbildene dine, den går ullcapsen... Vet du hvor jeg kan få tak i en slik en???

  Er veldig enig i det du skriver nederst!!!

  Godt nyttår!

  SvarSlett
 7. Hei,

  Noen ganger skriver andre det jeg tenker og lever etter på en så god måte at jeg slipper å formulere det selv men samtidig så er det så godt å lese det også! Veldig bra skrevet og lykke til med alt i det nye året :-)

  Tonie

  SvarSlett
 8. Jeg har akkurat oppdaget bloggen din! Jeg er helt frelst, Elsker klesplaggene dine og hvordan du kombinerer dem.
  Utrolig bra stil! Love it, nå skal jeg fortsette og se resten av bloggen din.

  Hilsen Caroline 25år Grûnerløkka.

  SvarSlett