fredag 20. desember 2013

VINN bli ny dag // Jan Thomas Studio // Cresco Gold


Kunne du tenke deg en fantastisk dag i Oslo hvor du blir stylet fra topp til tå. Hår, hud, sminke, klær overnatting, mat og drikke - alt blir ivaretatt av eksperter! Jeg tenker nemlig å gi deg og en venninne muligheten til å vinne dette.


DNB som står bak kredittkortet Cresco Gold har inngått et samarbeid med Jan Thomas Studio. Neste uke lanserer de en nettkampanje der premien er «bli-ny-dag-for-to». Vinneren får en drømmedag i Oslo, sammen med en venn eller en venninne! Dagen består av en heldags skjønnhetsbehandling på Jan Thomas Studio og DNB dekker reise, overnatting og middag på en flott restaurant. Premien har en verdi på over 15 000 kr. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen av drømmedagen, er å søke om Cresco Gold kredittkort. Sjekk ut kamapnjen her. Har du kortet fra før er det nok at du bruker det, men husk å registrer deg. Kortet har masse fordeler som ingen årsavgift og den har reiseforsikring om en betaler minst 50 % av reisen med kortet.


10 personer kan også vinne en gavepakke til en verdi av 1385,- NOK med disse produktene fra More Inside. Her kan du sjekke ut deres Facebookside for mer info.


                                                                                             Innlegget er skrevet i samarbeid med Cresco


stylemag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar