torsdag 13. mars 2014

A little bit of spring..Jakke - Gestuz // Skjørt - Gina Tricot // Genser - Alexander Wang (story) // Boots - Acne // Shades - Quay 

 Klarte ikke å vente jeg… Sommer-skjørtet jeg har lånt fra Gina Tricot sin ss14-kolleksjon måtte ut på en liten luftetur allerede nå. Elsker jo at våren lurer like rundt hjørnet og synes det var på sin plass å tjuvstarte med litt sommerklær i vinterforkledning. Gleder meg sinnsykt til strømpebukser og skinnjakke kan byttes ut med brune ben og singlet.. Ha en nydelig dag videre, jeg blir å finnne på Sandvika Storsenter på Blogstyle-event fra 18-20 i dag. Håper vi sees! 

XoXo Hedda

stylemag

12 kommentarer:

 1. Teller ned dagene selv! Bare det å kunne gå uten lue og tykke strømpebukser er en glede i seg selv. Fresht skjørt, og som sagt jakken bare elsker jeg.

  SvarSlett
 2. Hei fine Hedda!
  Hvor kan man få tak i disse brillene?
  Blir veldig glad for svar:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ville bare ringt til Kate Hermansen som har agenturet på de. hun har en oversikt over hvor du får kjøpt de.. :) TLF: 93023532

   Slett
  2. Finner de og på www.neomania.no

   Slett
  3. Finner de og på www.neomania.no

   Slett
 3. Hei! Er det lenge siden du har kjøpt den jakken fra Zara? Det må jo bare være den fineste skinnjakken jeg noen gang har sett! Klem til deg, du ser utrolig ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, om du mener den på det forrige innlegget så kjøpte jeg den for 1,5 år siden…. Elsker den fortsatt! <3

   Slett
 4. Hei Hedda!

  Har du tips til hvilke vesker som blir HOT fremover? Har du noen favoritter på listen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Shoppere er alltid fint og skinnveskene fra Alexander Wang kommer i mange fine varianter med relativt gode priser i forhold til de andre dyrere designerene.. Av mine vesker er sikkert 70% fra Alexander Wang.. ;) Også kommer det mere "små" vesker fremover enn tidligere. Prada sine er nydelige! <3 Lykke til! :)

   Slett
 5. Du er stilikonet mitt! Og håret ditt er tøft. Noen stylingtips eller er det bare naturlig fall og volum?

  SvarSlett
  Svar
  1. WOW! <3 TAkk! Takk! Håret mitt har naturlig fall ja… :) Men må bruke litt rerttetang og hårføner for at det ikke skal bli for mye bølger i det.. :)

   Slett
 6. Tusen takk for svar ang solbriller Hedda:O
  De beste ønsker for deg og dine!

  SvarSlett