tirsdag 18. mars 2014

My EVERYDAY morning rutine!Energi, godt humør, god helse, mye overskudd og fin hud er for meg en absolutt nødvendighet for å ha god livskvalitet! Hver dag jeg står opp tar jeg meg først en shot med AFA-alge (smaker dritt, men er så sinnsykt verdt det) Så lager jeg meg min favoritt supersmoothie. Gym Fuel Extended, jeg fant den i supersmoothies boken til supernature. Smaker deilig av kanel, ingefær og banan. Jeg blir akkurat passe mett og blodsukkeret blir stabilt hele dagen. Til informasjon så har verdiene på blodprøvene mine blitt ekstremt forbedret etter at jeg begynte med supernature i kosten min. Tuller ikke! Føler at det blir dumt å ikke anbefale dette videre til dere.. Ha en deilig dag, full av energi!!!

XoXo Hedda
stylemag

12 kommentarer:

 1. Den må jeg teste ut! Hva mener du med forbedring av blodprøver, kan jeg spørre hvilke verdier?
  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, anbefaler deg å teste det ut! :) Jeg husker ikke alt nå, men det var bl.a jern, kalsium, vitamin og mineral innhold, stoffskiftet, røde og hvite blodlegmer plus mer.. Også føler jeg meg tusen ganger mer opplagt om morningen. Hurra! :)

   Slett
 2. Hei. Hvilken smoothie pleier du å kjøpe hos Smoothie Exchange? Har du sluttet med den smoothien du og Tone lagde før (avokado osv)? Er den et bra frokostalternativ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!:)
   Jeg kjøper en som ikke står på menyen, men som jeg kaller for "anna". Det er pga hunn som er daglig leder på smoothiexchange på frogner heter Anna lager og den. Sinnsykt god, med mandelmelk, acai, jorbær, noe proteiner og noen andre ingredienser jeg ikke husker... ;) Den Tone og jeg lager, lager jeg noen ganger fortsatt men ikke like ofte som før.. Tone lager den ofte! God den og, men veldig annerledes. :) Og for å svare på spm ditt, ja, et veldig godt alternativ til annen frokost! :)

   Slett
 3. Hei, må tilskuddene tas på tom mage eller kan de kombineres med en "vanlig" frokost (f.eks. cottage cheese med nøtter og bær)?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!:) De tas absolutt best opp på tom mage, men det er ikke helt nødvendig. Det viktigste er at de blir tatt i løpet av dagen når det passer seg naturlig for deg så det ikke går i glemmeboken. Jeg er også veldig glad i cottage cheese med bær, men siden meieriprodukter hemmer næringsopptaket i kroppen tar jeg greens først.. :)

   Slett
  2. Tusen takk for svar! :)

   Slett
 4. Åja, dette er Afa-Algen du snakket om. Den skal testes! Hallo ENERGI! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, YES!
   GARANTERER deg energi søta! :) Fikk ikke svart deg på melding på lørdag, men bygdøy i solen må vi ta igjen snart!!! :) <3 <3 <3

   Slett
 5. Hei Hedda :)
  vet ikke om samme meldingen har kommet inn flere ganger, men jeg rotet litt så vet ikke helt om de ble sendt :)
  så jeg prøver til en gang til.
  Jeg har så innmari lyst til og bli stylist og jobbe med kjendiser, sånn som du jobber med Tone. Og jeg misunner jobben din himmelhøyt, så jeg lurer på hvilken utdanning du har? og hvordan du har kommet så langt? hvordan ser dagene dine ut?:)
  vet det er en del som strever med og få jobb etter stylist utdanningen, er det lurt og ta kurs sånn at man har mere og lene seg på?
  Du er en stor inspirasjon for meg og jeg beundrer deg og jobben, du er så flink! :)

  Mvh Tina

  SvarSlett
 6. Hei Hedda;) jeg blir superglad hvis du kan legge ut smoothie oppskriften - så så godt ut ;) Storklem fra Signe😊

  SvarSlett
 7. Hei Hedda

  Mer energi - dette må testes asap!

  Ved ikke om mit spørsmål passe inn her - men får du rabatt på sunspa igjen...:-) Har veldig lyst til at prøve den!

  Anna

  SvarSlett