mandag 1. september 2014

Evening stroll.

Genser - Hunkydory // Skjørt - Designers Remix(lånt) // Sko - Nike Air (stress grensen)
stylemag

13 kommentarer:

 1. Hei. Det var et kjempe fint. Jeg likte spesielt godt toppen. Kan jeg få spørre deg om den er fra denne høstens koleksjon? Den har jeg veldig lyst på. Ha en fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. den er i høstens kolleksjon ja. :) Sinnsykt deilig å ha på seg.. Fin dag til deg og:)

   Slett
 2. God stil Hedda, men sorry på disse bilder ser du altså litt skitten ut - "litt reality color"… – alt for brun og absolutt ikke fin.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nok bare på bildet pga lyset.. (eller mørket) ;) Jeg er aldri skitten! Det skal være sagt…. ;) ;)

   Slett
  2. Synes du ser veldig fresh ut jeg, som alltid! Liker collegegenser-skjørt kombinasjonen og har sverget til den selv i vår-sommer-høst! Og jeg skulle gjerne hatt brunfargen din overført til meg! :-)

   Slett
 3. I alle dager. Sånn går det bare ikke ann å si...!!!!

  SvarSlett
 4. Ååå, så sinnsykt kule sko!!
  Du har så fin hårfarge<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk! Gossip hair på frogner fikser håret og stress grensen selger skoene ;)

   Slett
 5. Kveldsmørket i Oslo er bare helt magisk, fine deg <3

  SvarSlett
 6. Hei. Hedda! Du har sååå fint hår:) hva gjør du med det? Farger? Striper? Hette? Foliestriper? Venter spent på svar... Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. TAKK! :) jeg bruker foliestriper hos frisøren min. også bruker jeg ofte blå-shampoo for å holde fargen i sjakk… Ring Gossip frisør på frogner og hør med de om hva jeg gjør. ;) :) PS: Jeg går til Ida Melgaard. ;)

   Slett
 7. Liker bloggen din. Men savner noe, og det er at du "forklarer" antrekkene dine med hva som er i motebildet nå, om du skjønner? du bare viser fram antrekk, men skulle ønske det var mer enn det. Også at du kan si litt om hva som blir høstens trender osv, ikke bare ha med noen bilder fra catwalker av og til... Det hadde jeg likt veldig godt :-) konstruktiv kritikk ;-)

  SvarSlett